Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОВО ЈЕ БУЋКУРИШ": Момка друштво ИСМЕВА због вечера које му мама спрема с љубављу - нећете веровати шта је у тањиру (ФОТО)

Клем Џонсон редовно дели слике своје вечере са пријатељима. Његов пријатељ Овен Саутвуд збија шале на рачун оброка и каже да су нека јела „неидентификована“

1648133705_5849.jpg
Фото: Принтскрин/Твитер
Oglas

Момак који у групном ћаскању дели слике оброка које му мама кува са љубављу, видео је како се вечере немилосрдно исмевају на мрежи након што је један од његових пријатеља окачио неке од слика јела.

Клем Џонсон, 24, први је почео да дели слике маминог кувања са својим друговима из зезања, јер му се стално служе бизарне вечере попут сланине у микроталасној пећници, пита са крем крекерима и шпагета са кечапом.

Власник сезонске карте Ливерпула често се шалио са пријатељима да су неки од оброка „неидентификовани“, а његови пријатељи би се умешали у шалу, а један од њих је прокоментарисао да му вечера изгледа као да је „скувана у машини за веш“.

Фото: Принтскрин/Твитер

Клемов пријатељ Овен Саутвуд, 20, био је толико запањен низом чудних јела која је јео његов друг да је једноставно морао да то подели са светом - и објавио је урнебесне рецензије јела на Твитеру .

Тема је привукла више од 35.800 лајкова и 4.920 ретвитова, а Овен је признао да је јело од пите и крекера међу најгорим које је икада видео.

„Сви ми само шаљемо храну кад год направимо нешто што изгледа лепо, па он ради супротно. Почело је пре око два месеца са кобасицама и шпагетима. Већину кува његова мама." Неки су изазвали више пометње у групи од других.

Фото: Принтскрин/Твитер

„Најбољи је вероватно кари – изгледа јестиво и вероватно је доброг укуса. Најгори су били шпагети са јајетом и сланином. Групно смо гласали да је то најгори оброк који смо икада видели.

„Јаје и чипс заправо нису били толико лоши – то је само презентација. Пита на крекерима је прозвана горе од најгорег.“

А Клем каже да дозвољава својој мами да кува вечере јер „мрзи кување“, али воли да види реакцију ужаснутих људи на мрежи.

Фото: Принтскрин/Твитер

Објаснио је: „Већ годинама их шаљем да се насмејем и видим њихову реакцију. Мрзим кување, једноставно је превише напора за пет минута колико ће ми требати да поједем оброк. Живим са мамом па она кува.

„Овен је рекао 'доста је – иде на Твитер'. Сви моји пријатељи су се смејали годинама. Нисам мислио да ће то постати вирално на Твитеру."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas