Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГО ЗОО

ОВО ПОСТОЈИ: Да ли бисте посетили ЗОО ВРТ у којем су ЖИВОТИЊЕ направљене од ЛЕГО КОЦКИ? (ФОТО)

Пандемија корона вируса није само затворила ресторане и кафиће на неколико месеци, већ и зоолошке вртове широм света.

1598107802_Untitled5.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / санантониозоо
Oglas

Већина њих је данас отворена, међутим, многи људи се и данас устручавају да посете локације са доста људи, макар оне биле и на отвореном. Њихова опрезност свакако није неутемељена.

Прочитајте још: Беба ГЕНИЈЕ шокирала родитеље: Проговорила са само 10 недеља (ВИДЕО)

Зоолошки вртови се са своје стране труде да пронађу нове начине да привуку посетиоце, а један од њих у Сан Антонију, одлучио се недавно за нешто мало другачије.

Све животиње су од лего коцки!

Наиме, у овом зоолошком врту посетиоци одскора имају прилику да уживају у скулптурама животиња направљених ни мање ни више него од ЛЕГО коцки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Рецоннецт wитх натуре тхис суммер ат Сан Антонио Зоо дуринг Wилд Цоннецтионс. Тхис ларгер-тхан-лифе арт еxхибитион феатурес овер 30 анималс, бугс, плантс, анд море ЛЕГО® сцулптурес цреатед wитх море тхан тхрее миллион ЛЕГО® пиецес бy аццлаимед артист Сеан Кеннеy! Фор информатион, висит хттп://оw.лy/ВВјд50АКМае

Објава коју дели Сан Антонио Зоо & Зоо Сцхоол (@санантониозоо) дана

Најбоље посетиоци је што не морају ни да излазе из свог аутомобила да би их видели, већ се могу само провозају кроз изложбени простор у зоолошком врту и да их посматрају!

Прочитајте још: Корона вирус НИЈЕ ЗАУСТАВИО најсмртоноснију ЖИВОТИЊУ на свету

30 животиња и 30 милиона лего коцки!

Аутор ове необичне изложбе је њујоршки уметник Шон Кени. Он је направио 30 скулптура животиња и у њиховој изради је искористио мало више од 30 милиона ЛЕГО коцки.

Свака од њих је јединствена и било је потребно доста труда да би оне биле урађене како треба.

Панда има 53.460, а орао 42.198 коцки!

Скулптура панде, на пример, направљена је од 53.460 коцки, а Шону је требало чак 405 сати да је заврши. За скулптуру орла, с друге стране, било је потребно да се утроши 184 сата и 42.198 коцки.

Прочитајте још: Ево како изгледају ДИЗНИЈЕВЕ ЈУНАКИЊЕ у САВРЕМЕНО ДОБА: Иконе стила на фантастичним илустрацијама (ФОТО)

Животиње од ЛЕГО коцки ће бити изложене у зоолошком врту у Сан Антонију до 5. септембра. До сада су посетиоци позитивно реаговали на њих, а посебно малишани.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas