Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОКАНТНО

ПОХЛЕПНА МЛАДА ЗАПРЕПАСТИЛА ЗВАНИЦЕ: Пазите шта захтева од гостију!

Пар би требало да се венча за два месеца, а гостима су рекли како се надају да их коронавирус неће спречити у доласку – јер они желе свој новац.

1603442868_Depositphotos_38470433_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ову младу људи су назвали површном јер је покушала да присили госте који ће јој доћи на венчање да јој поклоне – 30.000 фунти (скоро 4 милиона динара) – како би она и вереник себи могли да финансирају свадбу, али и краљевски медени месец.

Она је своју идеју поделила на Фејсбуку, а објава се касније проширила и на Реддит, где је брзо постала вирална. Будућа млада, дакле, покушава да наговори своју породицу и пријатеље да јој поклоне новац како би она и њен новопечени супруг могли да уживају у путовању широм Европе.

Веселимо се вама, али више вашим поклонима

Пар би требало да се венча за два месеца, а гостима су рекли како се надају да их корона вирус неће спречити у доласку – јер они желе свој новац.

Прочитајте још: Знате ли зашто су вам УСТА СУВА након чаше БЕЛОГ ВИНА?

- Надам се да ћете се изврсно снаћи и да ћете припремити све дарове за венчање, свој новац и велике поклоне за домаћинство… Заиста једва чекамо да вас све видимо, али и примимо дарове - написала је, између осталога, анонимна девојка.

Такође је потврдила да су неки људи одустали од доласка због корона вируса, а имала је и поруку за све оне који размишљају о томе да и сами направе исто.

Фото: Депозит

Ма ко би желео да пропусти такав спектакл?!

- Ово је лоше јер имамо минимални новчани циљ од 30.000 фунти. Даме и господо, већина овог новца подмириће трошкове невероватног венчања. Помислите на сву храну, пиће и забаву које ћете имати… - објаснила је у објави.

Прочитајте још: Пет ствари које НИКАДА не бисте смели носити у ТОРБИ

Млада је толико одлучна у својој намери да је чак осмислила и награде за поклањање новца, које се крећу од захвалнице па до младиног доњег рубља. Они који се посебно испрсе, добиће један викенд проведен с паром у Европи.

Људи су згрожени и не штеде на критикама

Многи су осудили овакво понашање и њене бизарне захтеве и нагласили како није она једина која се бори с проблемима због корона вируса те да је гостима засигурно тешко да поклоне толику своту новца.

Прочитајте још: Ова ПРИРОДНА ЧУДА више не постоје: Свет се мења

"Фасцинантно ми је како овакви људи уопште имају пријатеље”, “Ово ми више изгледа као нешто што би неко објавио на платформи Онлy Фанс, а не за сопствене пријатеље и породицу”, “Ма да, свима паре расту на дрвету”, само су неки од коментара згрожених корисника.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas