Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИБЛИЖАВА СЕ ПОМРАЧЕЊЕ МЕСЕЦА: Следе СУДБИНСКИ обрти у односима

Пред крај марта очекује нас важан астролошки догађај, а то је пун Месец у Ваги који је и помрачен, тако да је 25. март датум који доноси крај једног животног раздобља.

1711104353_FGHGH.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Помрачење Месеца у Ваги је догађај који се јавља када Месец пролази кроз сенку Земље. У астролошком смислу, Месец представља емоције, унутрашње стање и подсвест, док Вага симболизује баланс, хармонију, односе и естетику.

Промена у односима

Због тога, помрачење Месеца у Ваги може имати значајан утицај на наша емотивна искуства и односе.

Астролози често тумаче помрачења као време интензивних промена и трансформација. Помрачење Месеца у Ваги може изазвати наглашене емоционалне реакције у вези са односима, јер Вага наглашава потребу за равнотежом и хармонијом у међуљудским везама. Могу се појавити изазови у комуникацији, као и потреба за решавањем неких нерешених конфликата.

Ово помрачење такође може потенцијално донети фокус на естетику и лепоту, па људи могу осећати јачу инспирацију за уметност, дизајн и све што је естетски привлачно.

Рушење старих образаца

У астрологији, помрачења Месеца често симболизују време када се одвијају унутрашње промене и када је важно ослободити се старих образаца понашања како бисмо напредовали. Дакле, помрачење Месеца у Ваги може нас подстакнути да радимо на балансирању својих емотивних потреба са потребама других, као и да будемо свесни естетике и хармоније у нашем животу.

Важно је имати на уму да се утицај помрачења може разликовати за сваку особу у зависности од њеног личног наталног хороскопа и тренутне животне ситуације.

Дакле, помрачење Месеца у Ваги може бити време изазова, може такође бити прилика за раст, развој и дубље разумевање наших емоционалних потреба и односа.

Пун Месец у Ваги 25. марта који је уједно и помрачен најјаче ће утицати на Ваге, Јарчеве, Ракове и Овнове.

ВАГА

Пред вама је период у којем један животни циклус остављате иза себе. Пазите какве одлуке доносите јер ће њихово дејство бити видљиво у инетрвалу од наредних пола године. Очекује вас кулминација емотивних стања.

ЈАРАЦ

Помрачење пуног Месеца доноси вам кризу на послу. Нешто велико мора да се мења. Ви сте у фази када лако можете да донесете преломну одлуку на радном месту. Могућа је промена позиције у фирми. 

ОВАН

Имаћете кризу у браку или партнерском односу који вам је важан. Могућа је одлука о растанку или кулминација проблема који траје већ недељама.

РАК

Очекује вас породични проблем који ће утицати на све области вашег живота. Могућа је промена места живљања или проблеми са станом, као и једним чланом породице. 

(Н Портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas