Oglas
· · Komentari: 0

PREDIVAN GEST: Nakon što je izgubila muža, ANGELINA besplatno daje PLAC nadomak BEOGRADA uz dva uslova koja morate da ispunite

Žena je odlučila da besplatno ustupi plac nekome ko želi da brine o imanju

1647348561_imanje-3.jpg
Foto: Facebook printscreen/Angelina Guculj Cosic
Oglas

Angelini Guculj Ćosić, nedavno je ostala bez supruga. Kao zaposlena žena, koja ima previše obaveza, nije u mogućnosti da brine o njegovom placu, koji se nalazi u selu Draževac, u okolini Obrenovca.

Pročitajte još: Muči vas kašalj i zapušen nos? SPECIJALISTA ORL objašnjava kako da se rešite problema

Ona je odlučila da imanje ustupi nekome potpuno besplatno, ko bi želeo da brine o njemu, ali i o psima koji se ostali na ovom placu.

-  Potreban mi je ljubitelj životinja koji bi voleo da živi na selu - počinje Angelina svoj post, stavljajući do znanja koji je prvi i možda najvažniji uslov za besplatan boravak na njenom prelepom imanju. LJubav prema životinjama.

- Pre nepuna tri meseca mi je preminuo suprug. On je veći deo godine provodio na našem placu u selu Draževac, i brinuo o našim psima koji žive tamo. Ja nisam vozač, zaposlena sam, imam u stanu dosta mačaka i pasa, i zbog toga nisam u mogućnosti da često odlazim u selo. O njima sada brine moja prva komšinica, ali to nije trajno rešenje, jer su psi sami u dvorištu i žele ljudsko društvo - napisala je ona.

Pročitajte još: Na prozorima holandskih zgrada nikada NIKADA NEĆETE VIDETI ZAVESE: Vekovima "nepisano pravilo"

Onaj ko bi se uselio trebalo bi samo da brine o mojim psima, održava dvorište i plaća režije. Ako ima svoje pse, i oni su dobrodošli, napominje ova žena.

Zaintresovanih ima na pretek

- Javilo se dosta ljudi. Draževac je blizu Obrenovca i ima dobru povezanost sa Beogradom. Odatle se na posao može ići i lokalnim autobusom i kolima - objašnjava Angelina.

NJoj ni sa emotivne strane još uvek nije lako da posećuje ovaj plac. Uspomene su sveže, kao i bol za nedavno izgubljeni partnerom.

Pročitajte još: 6 NAČINA DA SE OČISTITE KADA NEMA VODE: Ulje karanfilića ćete sigurno želeti da imate pri ruci

- Za sada prednost dajem ženi koja se prva javila, ima psa i mačku, i trenutno živi kao podstanar plaćajući kiriju, pa bi joj ovo bila sjajna prilika. U dvorištu su dve manje kuće sa kupatilom. Mislim da nije za neku veću porodicu. Ali ko god dođe, sigurno je da će uživati - napominje nam na kraju Angelina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas