Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Разбуђивање без кафе: Ово је најбоље место за држање аларма

Док се неки ујутру лагано буде, другима је потребан хектолитар кафе да би отворили очи и проговорили

1665565753_coffee-gb3d6d6bec_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Постоји неколико трикова како да се разбудите без кафе, за коју мислите да вам баш јако значи.

Трикови за разбуђивање

Изложите се природном дневном светлу

Кад се пробудите, покушајте да добијете што је више могуће природног дневног светла. Не морате излазити напоље, довољно је да отворите прозоре и пустите светлост унутра.

Прочитајте још: Шта је ПРАВИЛО 4 "О" које доноси срећу? Ево чега треба да се ослободимо

Аларм држите даље од себе

Ако вам је аларм тик уз кревет, једноставно ћете га искључити и вратити се спавању. Али ако оставите аларм мало даље, мораћете да устанете да бисте га искључили. А кад устанете, најтежи део је готов.

Избегавајте “скроловање” по друштвеним мрежама

Колико год то било примамљиво, узимање телефона у руке и листање друштвених мрежа може да омете рад мозга и натера тело да прескочи важне фазе будности те вас доведе право у делта фазу. То би могло да подстакне и стресне реакције, ако почнете да одговарате на поруке или читате нешто негативно.

Прочитајте још: Одговорите на ових ШЕСТ ПИТАЊА И ОТКРИЈТЕ ШТА ВАС ЧЕКА У ЉУБАВИ: Оваква судбина на љубавном пољу ће вас пратити

Припремите одећу за тренинг и одрадите вежбе

Вежбање ће вас најбоље разбудити, дати адреналин, па чак и подстаћи хормон среће. Али може бити тешко да устанете раније како бисте одрадили вежбе. Зато припремите одећу за тренинг претходне вечери и кад устанете да искључите аларм одмах је обуците.

Држите се редовног распореда

Ако можете, најбоље би било да покушате да одржите редован образац спавања. Једном кад га установите биће вам лакше ујутру да устајете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas