Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сазнајте ко је ваш анђео чувар на основу датума рођења: Ево шта вам судбина доноси

Ваш анђео чувар ће вас пратити кроз цео живот

1657222692_angel-2883188_960_720.jpg
Фото: Пиксабау
Oglas

По датуму рођења сазнајте ко је ваш анђео чувар кога сви имамо!

Ваш анђео помоћник је с вама од тренутка вашег рођења и без обзира на личност, помаже вам у формирању судбине. Свако има свог анђела помоћника и он се може открити према датуму рођења.

Како бисте сазнали ко је ваш анђео помоћник који вас чува, потребно је да израчунате своје име помоћу бројева, пише “24сата“.

Израчунајте које бројеве носе ваши подаци и шта вас чека у животу.

Прочитајте још: Технике самоодбране за жене: Савети и навике које вам могу СПАСИТИ ЖИВОТ (ВИДЕО)

Свако слово је везано за неки број:

А, И, Ј, = 1
Б, К, Р = 2
Ц, Г, Л, С, Ћ, Ч, Ш, Љ = 3
Д, М, Т, Ђ, ДЖ = 4
Е, Х, Н, Њ, X = 5
У, В = 6
О, З, Ж = 7
Ф, П = 8

Напишите своје име и презиме и сваком слову придружите један број. Саберите их и ако сте добили број са више цифара, саберите их још једном, док год ваш резултат не буде једноцифрен.

Анђеоски број 1: Ариел

Овај анђео помаже свим живим и постојећим бићима, али вама је баш лични анђео помоћник. Најбоље можете ступити у контакт са својим анђелом ако изађете у природу јер јој је јако блиска. Ако се и ви бавите очувањем природе или ако штитите животиње, тада је срце вашег анђела пуно радости. Ариел поручује да не мислите колико опасности вреба око вас, него колико је тога у вама.

Анђеоски број 2: Цхамуел

Цхамуел је анђео унутарњег мира и благословени сте ако вас он чува! Што год да се догоди с вама или око вас, због њега ћете се увијек осјећати Божјим дететом. С њиме се ништа не догађа случајно. И у најтежим ситуацијама ће вам показати светлост на крају тунела, слаће вам поруке преко снова и уз такву помоћ ви одржавате своју веру.

Цхамуел уноси светлост и у таму, то је његов посао. Он је сама нада, своју љубав усмери увиек где је најпотребнија. Преко њега и ви можете постати помоћник, Ваша харизма зрачи миром где год се појавите. Порука анђела Цхамуела за вас је: никада не сумњај у себе!

Анђеоски број 3: Габриел

Он је анђео велике снаге и као анђео помоћник даје вам подршку да прихватите себе и сву снагу и љубав која се крије у вама уз преданост бити изабраник своје судбине.

Вјеројатно ћете у животу учинити велика ђела, а гђе ће вам помоћ анђела Габриела добро доћи да очувате своју равнотежу. Анђеоску комуникацију можете појачати носећи накит од бакра.

Анђеоски број – 4: Ханиел

Анђео прихватања који је изузетном осетљивошћу способан за ситне, чудесне помоћи. Ако је он ваш анђео помоћник, видео је у вама способност осетити промену вибрација у свемиру. Било какво расположење као и сваки ритам живота лако доживљавате и можете уз помоћ Ханиела помало утицати на своју околину.

Ако је успјешна анђеоска комуникација с Ханиел, то је исто као да сте узели лек који брзо делује и да вам душа поновно полетети. Анђеоска порука коју Вам шапуће на ухо: твоје чуло је благослов, а не проклетство и доживљавај то тако!

Анђеоски број 5: Јопхиел

Разборитост и стрпљење су најбитнији. Ако журите, не остављате себи довољно времена да све доживите у његовом ритму и његову помоћ нећете тада лако осетити. Анђела Јопхиел можете призвати током медитације јер њему је битно да сте спремни да га прихватите.

Мада чим сте успоставили анђеоску комуникацију, рећи ће вам да ако приступите свему с мирноћом, тада немате недостижне жеље, показаће вам и пут који води напред. Његова порука: Не жури, уживај у сваком тренутку живота који ти је подарен!

Анђеоски број 6: Метатрон

Метатрон помаже да у животу приметите битне ствари. Према легенди је давно живео на земљи као човек и после смрти је постао Божји чиновник. Као анђео помоћник првенствено усавршава способност да сами напредујете у животу.

Преко њега ћете лакше видети ствари из света и из своје околине које служе само тамној страни или како вас силе желе скренути с вашег пута. Помаже у организацији и да се посветите правој животној каријери. Уосталом као и сви, и ви сте дошли на овај свет с неком мисијом. Анђеоска порука за Вас: увијек се концентришите на драгоцене ствари!

Анђеоски број 7: Михаел

Он је мач против силе таме, он је кроз сузе уништио Содому и Гомору јер ни један анђео није срећан ако не може спасити Божју децу. Али није он увијек тако застрашујућ, често је светлост која даје снагу, а нарочито вама чији се број имена слаже с његовом духовношћу.

Једно је сигурно, уз његову помоћ никаква застрашујућа или мрачна ствар вам не може представљати препреку. Можете ступити у контакт са својим анђелом када из себе истерате све страхове и замените их тврдом вером која се усмерава према Богу и у вашу судбинску мисију.

Анђеоски број 8: Рафаел

Преко њега ви доприносите да људима у вашој околини буде боље, да заштите здравље или га побољшате.

Особе којима је број имена 8 поседују способност лечења! Наравно не односи се на све њих да одговарају за туђе физичко и психичко здравље, али себе морају држати у равнотежи и складу испунити своје земаљске обвезе. Зато Рафаел има поруку за вас: обрати пажњу на поруке свога организма, храни се здраво, ако треба буди вегетаријанац да никог живог не дираш, бави се спортом колико год можеш!

Анђеоски број 9: Уриел

Име Уриела значи: Божје надахнуће. Ако је он ваш анђео помоћник и ако размишљате о било чему везаном за ваш живот, довољно је да само јако мислите на њега и послаће вам одговор у неком облику. Уриел је анђео просветљења, с њим је најлакша анђеоска комуникација.

Довољно је упалити једну свећу и затворити очи, и одмах вам шаље поруке кроз слике. Када мислите да немате излаза из неке ситуације и кад вас заробе обвезе, назовите га у помоћ и он ће вас одвести до Бога. Порука за вас гласи: Никада се не плаши јер каква год да је тама око тебе, ја ти увијек показујем пут до светла!

Ово су били најчешћи анђели помоћници. Наравно постоје и анђели чувари који су повремено око вас и постоје и они који су само у неким ретким и тешким ситуацијама присутни и воде вас до правог пута.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas