· · Коментари: 0

Шта могу да значе СНОВИ О ТРУДНОЋИ? Носе важне поруке

Снови о трудноћи су веома чести, чешће се јављају код жена али и мушкарци могу имати такве снове

1653842834_pregnancy-g452c6a5d8_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Сама идеја трудноће изједначава се са идејом рођења и живота. Тако трудноћа симболизује нове почетке, животну снагу, виталност, дуговечност и здравље, али и раст, развој и стварање.

Трудноћа је увек повезана са нечим новим. У биолошком смислу, то наравно значи зачеће, раст, рођење и живот; једноставније, дете. Међутим, у симболичком смислу то би могло бити повезано са различитим идејама. Трудноћа може да симболизује све ново.

Снови о трудноћи

За појединца то може представљати ново поглавље живота, нови аспект личности те особе, нову прилику, план или било шта слично. Снови о трудноћи одражавају ове концепте, па то објашњава зашто би и мушкарци могли имати такве снове, мада су они чешц́и код жена. На пример, трудноћа у сну могла би да представља још недовршене пројекте, идеје које треба да добију коначни облик, нешто што очекујемо. Ови снови би такође могли бити повезани са нечим на чему већ радимо.

Прочитајте још: Снови о трудноћи су веома чести, чешће се јављају код жена али и мушкарци могу имати такве снове.

Неке жене нису ни свесне своје истинске жеље да имају дете, све док се не догоди сан о трудноћи. Наравно, жене које планирају да затрудне или су већ трудне, чешће сањају о трудноћи. Снови о трудноћи често су повезани са дубоком и несвесном потребом за великом променом. Могли би бити повезани са нашим будним животним сновима и маштаријама.

Фото: Пиxабаy

Такође би могли бити повезани са концептима бриге, неговања и одговорности. С негативне стране, могли би бити врло узнемирујући и могли би одражавати стварне фрустрације у животу.

То може значити да сте преузели превише одговорности у свом будном животу, да сте под великим емоционалним притиском или да сте потпуно скренули пажњу на животе других људи. Снови о трудноћи такође одражавају потребу за слободом и олакшањем.

Сањати трудницу

Снови о виђању труднице могли би имати различита значења. Такав сан може значити да ћете ускоро доживети одређене непријатне ствари. Највероватније, то има везе са вашим плановима и жељама и очекивањима које други имају од вас.

Ако сте жена, овај сан могао би одражавати вашу фрустрацију коју су изазвали други који су вас притискали да затрудните. Алтернативно, овај сан могао би да одражава страхове повезане са вашом везом. То значи да сумњате да вас партнер вара и плашите се да би могао да вас напусти.

С друге стране, ако сањате о жени за коју знате да је трудна, а у стварности није трудна, то значи да ц́е се та особа суочити са великим променама у блиској будуцћости.

Прочитајте још: Направите сами СРЕДСТВО ПРОТИВ КОМАРАЦА: Убаците ОВЕ САСТОЈКЕ у воду и уживајте у лету (РЕЦЕПТ)

Овај сан такође може значити да сте ближи некоме кога знате и да вам је до те особе стало. То би вам могао бити неко веома драг, највероватније ваш најбољи пријатељ.

Тај се сан обично јавља женама, а трудница у сну обично је њен најбољи пријатељ. То би такође могло одразити ваш страх од напуштености, након великих промена у животу вашег пријатеља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.