Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта РОЂЕНДАН говори о вашем сексуалном животу? Ево кад су рођени НАЈПЕРВЕРЗНИЈИ људи!

Сваки месец рођења са собом носи нови и другачији сензибилитет особе.

1632902430_woman-g2920b4206_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Месец рођења може доста да каже о вашој личности, барем тако кажу астролози. А у каквој су вези месец рођења и сексуалне активности, погледајте у тексту испод.

Какви сте у кревету?

Јануар

Људи рођени у јануару биће мало конзервативнији када је у питању стварно повезивање са неким. Али кад им се неко допадне, биће веома упорни у томе да то остваре. Рођени у јануару су један од најперверзнијих знакова. Не бисте тако мислили, али управо они могу да парирају у кревету људима рођеним у новембру.

Прочитајте још: Многи носе ОВУ амајлију, а не знају шта значи! (ФОТО)

Фебруар

Људи рођени у фебруару су авантуристи. Имају много страсти, али да бисте дошли до тога, морате баш да се потрудите око њих. Они су усредсређени на узроке и ширу слику, али заиста морате покушати да их натерате да се емоционално повежу. Не ради се о томе да се не можете емоционално повезати, али боље је да будете спремни да радите на томе.

Фото: Пиксабеј

Март

Људи рођени у марту воле да проводе време у кревету. Секс је за њих врло интензиван и везан јер дају свом партнеру све што имају и често воде секс до нових духовних димензија.

Април

Људи рођени у априлу су веома независни, па када се повежу са неким, дају све од себе. Секс са особом рођеном у априлу је врућ, интензиван и веома страствен јер њима влада Марс, али кад се секс с њима заврши, заиста је готово. Њихова страст је огромна, али дешава се да се брзо уморе и побегну из односа.

Људима рођеним у новембру, по первезности једино могу да парирају људи рођени у јануару

Мај

Људи рођени у мају желе да секс буде удобан, сензуалан и топао. Они воле сам секс. Желе да воде љубав на сатенским чаршавима у прелепо уређеној соби или га не воде уопште.

Прочитајте још: Гугл открио које је НАЈТРАЖЕНИЈЕ вереничко прстење! Ево у ком случају можете изабрати мали "камен" (ФОТО)

Јун

Људи рођени у јуну желеће да испробају сваку позицију под сунцем јер желе да знају све о свему. Нису тако интензивни као људи рођени у фебруару, али су ипак интензивни. Ако желите да неко прљаво разговара са вама, нашли сте праву особу. Ако покушате да имате телефонски секс са њима, волеће вас заувек.

Јул

Секс са људима рођеним у јулу мора имати дубоку емоционалну компоненту. Морају да се осећају сигурно са неким, а кад то учине, учиниће све да удовоље свом партнеру. Воле да негују људе и постарају се да буду задовољни и да имају све што им је потребно.

Август

Рођени у августу могу бити изузетно себични или изузетно великодушни. Желеће да се увере да њихов партнер има све, или ће преспавати са неким и одмах отићи. Они мрзе да им се говори шта да раде у кревету, а њихов его се лако нагњечи.

Фото: Пиксабеј

Септембар

Страствени су, али увек контролишу своје емоције, па ће, када је у питању секс, бити потребно много времена да их заиста опустите и да доживе велики оргазам. Неће се одмах бацити на секс, али ако тамо имају емоционалну компоненту, не постоји ништа што не би учинили за вас.

Октобар

Желе да насликају романтичну, страствену слику и да вам кажу како ће то бити и како ћете се осећати. Онда кад вам то кажу, желе да иду јако споро и да искуство потраје. Са њима ће то потрајати и потрудиће се да вас одведу у свет романсе. Људима рођеним у октобру можда недостаје страсти, али они то надокнађују завођењем који води до романтичног секса.

Новембар

Људи рођени у новембру оличење су страственог секса. Морају да поседују своје партнере и желе да их њихови партнери поседују и то ће учинити. Покушаће сваки могући сексуални чин само да кажу да су то учинили.

Прочитајте још: Шта КАФА коју наручујете у кафићу говори о вама? Дупли еспресо стоји иза ОВОГ типа људи

Децембар

Врло су креативни у кревету. Воле да стварају приче и играју се улога са партнерима. Често је тешко повезати се са њима на дубљи начин, али сваки пут ће секс учинити забавним.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas