Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта сте прво угледали на фотографији? ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који открива вашег ИДЕАЛНОГ партнера (ФОТО)

Погледајте каква особа вам је потребна

1670671181_Foto-Shutterstock-partner.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Већина особа које траже новуљубав отприлике имају на уму шта је то што код потенцијалног партнера желе, а шта не желе. Могуће је да смо често склони и идеализацији, али је реалност таква да се у нашем животу појави особа која нам освоји срце, а потпуно је другачија од оне коју смо замишљали.

Овај једноставан тест личности са оптичком илузијом на уметничком делу, аутора Јим Wаррен-а, открива шта вам је најважније код новог партнера, односно на шта се прво фокусирате у оснивању љубавногодноса. Потребно је само да поглеате слику и одговорите шта сте на њој прво приметили, без превише размишљања.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Одговорите искрено на питања и откријите своју СКРИВЕНУ страну

Фото: Пинтерест - Јим Wаррен

Решење теста - ако сте прво видели:

Планине - Вама је важна стабилност, финансије, успех и жеља партнера за развојем. Ви сте посвећени властитом развоју на посљу каријере и финаснија, а то очекујете и од свог партнера. Сматрате да партнери треба независно да се развијају и да граде, а заједнички успех долази тек накнадно.

Пут - Ви сте неко ко воли промене, авантуре и не воли дуго да седи на једном месту. Ви сте прилично оптимистична особа, па желите да пронађете таквог партнера. Желите некога ко ће са вама желети да мења свет, да излази из зонекомфора, да стално осваја неке нове видике. Таквој особи је обично потребан неко чији ће се поглед на свет и животни циљеви поклапати са његовим. Неко ко пише и своју причу, не чекајући да неко други то уради уместо њега.

Водопад - Помало сте тајанствени и пажљиво делите информације о својим осећањима. Међутим, отварате се у вези у којој видите прихватање и безусловну љубав од партнера. Овај набој емоција вам омогућава да стекнете самопоуздање и да се више ослободите. Потребан вам је партнер који вас прихвата таквим какви јесте, али вас и мотивише да се развијате у другим областима живота.

Ауто - Ви нисте неко ко ће очајавати због љубави. Спосбни сте да самостално решавате проблеме и задовољавате своје жеље. Усамљеност није ваш непријатељ. Захваљујући томе што сте сами, можете потрошити време на оно што заиста желите. Слободни сте и задовољни сте тиме. А уколико се заљубите, треба вам особа која је независна и која неће угрожавати вашу слободу.

Лице жене - Ви сте свесна особа која преферира позицију неутралности. Према другима се односите са разумевањем, дозвољавате себи да прихватите њихове путеве и правила која их воде у животу. Одликује вас известан интегритет, који има снажан утицај на избор партнера. Дипломата сте и пажљиво о свему размишљате, и зато никада не толеришете лош однос према себи и дајете себи до знања о свом незадовољству. Спремни сте за разговор и разматрање проблема као адекватан приступ. Верујете да љубав према себи треба да буде доминантна, иначе ће обе стране у вези патити само од проблема који произилазе из недостатка самопоштовања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas