Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ствари које никада не треба да БРОЈИТЕ: Живот ће вам бити лакши и лепши, а ПОЗИТИВНЕ мисли ће донети нове прилике

Престаните да се оптерећујете овим бројкама и срећа ће вам закуцати на врата

1665756110_freedom-g8e04bb90a_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Живот је бесконача ризница блага које можете да искористите за своју срећу, корист и развој. Сваки дан је благослов, зато негујте захвалност и размилсите сваке вечери које добре ствари су вам се догодиле данас. Уместо да живот претварате у бројке, колико сте зарадили, колико имате ствари, колико година сте напунили, ви га креирајте својима, својом маштом и пустите да ствари иду својим током. Живот је увек на нашој страни, а ми смо ти који му понекад не дозвољавамо да нам буде пријатељ.

Доносимо вам списак од 5 ствари које треба да престанете да бројите у свом животу - када ово промените, сигурно ћете бити срећнији и живети са више лакоће.

Престаните да бројите:

1. Боре - Многим женама боре представљају линије које их узнемиравају, али ако погледате из бољег, ширег угла, схватићете да боре само наглашавају колико сте се пута насмејали у животу. Стога, нема потребе да их бројите и узнемиравате се, већ им се радујте као трагу својих најлепших успомена и година.

2. Своје пријатеље који су постигли више од вас - Веровантно у животу имате неколико људи за које сматрате да су постигли више од вас, у смислу породице, посла, новца. Уместо да се фокусирате на друге, фокусирајте се на себе и свој пут. Туђим успесима се радујте, па ће се и ваши много лакше остварити. Фројд је рекао: "Једина особа са којом треба да се поредите сте ви онакви какви сте били у прошлости. И једина особа која треба да буде боља од вас, сте ви у односу на то какви сте данас".

Прочитајте још: ТРИ необична разлога збг којих увек морате да имате лимун у кући

3. Килограме - Ако престанете да бројите килограме, то не значи да ћете се запустити и хранити нездраво, већ да нечете имати оптерећење. Труидите се да будете здрави и да се увек осећате лепо - то је ваша права мера. Свакодневно мерење на ваги и бројење килограма само ће вам одмоћи на путу ка жељеној промени изгледа.

4. Бивше партнере - Ви нисте број, а нису ни они. Били сте блиски са овом особом: можда физички, можда емоционално, можда обоје. Видели сте најбоље у њему у том периоду, веровали сте у свој потенцијал да будете заједно. Иако можда мислите да имате добар број промашаја, важно је да знате да су вас сви ваши бивши научили нешто корисно о вама и о животу.

5. Ваше године - Престаните да бројите године. Време не можете зауставити, али зато можете уживати у свакој секунди. Пустили смо да се године гомилају у нашим мислима као да су додатна тежина коју морамо да носимо са собом до краја живота. Никада нисте стари за неки нови сан, циље и визију. Ова цифра је само у вашој глави, а у стварности, без обзира на број свећица на торти, то сте ви - савршени и чаробни какви и јесте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas