Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сутра је ЗИМСКА КРАТКОДНЕВИЦА и дан када званично почиње зима: Време је да се замишљају жеље

Зимска краткодневница означава најдужу ноћ и најкраћи дан у години и уједно представља почетак зиме

1671536527_shutterstock_1186831723.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можда мислите да мање сунчеве светлости и почетак хладног времена нису вредни славља, зимска краткодневица се заправо сматра изузетно важним даном у многим културама. Представља прилику да испољимо своје жеље и проширимо видике. Ово је савршена прилика да размислимо о нашем путовању током протекле године и да визуализујемо наше следеће кораке.

Зимска краткодневица се у астрологији догађа у исто време када Сунце улази у знак Јарца и почиње сезона Јарчева. Зато ће у овим данима многи имати креативности, али и дисциплине и посвећености. Могуће је да ће се квалитетеи којима тежите у овим данима променити.

Због Јарчеве енергије, зимска краткодневица је одлично време да се фокусирате на своју каријеру. Искрено размислите да ли видите смисао у свом послу. Да ли се осећате усклађено са својим послом? Да ли сте адекватно плаћени? Да ли осећате подршку на послу? Запишите своје одговоре и почните да правите планове за будућност.

Прочитајте још: Погледајте шта никако не смете носити у ТОРБИ: Фенг шуи стручњаци кажу да ћете привући СИРОМАШТВО и несклад

Као најкраћи дан у години, зимска краткодневица означава и почетак пута ка дужим данима. Иако ће дани трајати краће, а ноћи ће бити дуже - сада треба да планирате, визуализујете жеље, постављате циљеве и новогодипње одлуке.

Један од популарнијих активности је писање намера. Напишите своју намеру на лист папира, а затим се фокусирајте у мислима на годину пред вама, на кораке који вас чекају на том путовању, на све околности и ваше могућности. Замислите као да се жеља већ догодила, ово ће у вама подстаћи позитивне вибрације и мотивисати вас да се борите за оно што желите.

Важан део прославе увек је било исказивање љубави према најмилијима. Ово је одлична прилика да позовете пријатеље или породицу на вечеру и још више се повежете једни са другима. Наравно, не заборавите да се повежете са собом. Тема зимске краткодневице подстиче нас на интроспекцију. Ово је идеално време да погледате унутра и фокусирате се на оно што вам је у срцу.

Прочитајте још: Млад месец у Јарцу 23.12.2022: ОВИМ ЗНАЦИМА ЋЕ НАПРАВИТИ БИТНЕ ПРОМЕНЕ

Чак и ако вас специфични ритуали не убеде, ову енергију можете искористити тако што ћете искључити телефон, упалити свећу и опуштајућу музику, и једноставно провести неко квалитетно време са собом. Одвојите неколико тренутака да дубоко размислите о себи и својој прошлости и визуализујте шта желите за своју будућност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas