Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УЖИВАЊЕ

Како прославити ПРВИ ДАН ЗИМЕ без снега: 4 идеје које маме осмех на лице

Сутра је први дан зиме (почиње у 16: 58) - солстициј који подсећа на грудве и дане у снегу, али ове године први дан зиме може значити само суво, хладно време и без лопатања тротоара.

1639997950_love-g848315d9f_640.jpg
Foto: Пиксабеј
Oglas

Иако је лако осећати се изостављеним из забаве када имате први дан зиме без снега, постоји много начина да прославите зиму без те лепршаве беле ствари.

Испробајте један од наших предлога и прославите први дан зиме, био снежан или не.

Опробајте се у skinny biking-у

Ако већ нема снега, уживајте у предностима својих бициклистичких стаза током целе године и искористите их и током зимских дана.

Прочитајте још: НОГЕ ВАМ СЕ СМРЗАВАЈУ? Ево шта планинари стављају у обућу, а кошта 100 динара

Шта је skinny biking?
Skinny се обично односи на танку или уску стазу по којој можете да возите, најчешће направљену од дрвета, било дасака или трупаца. ... Многим возачима бицикала срце лупа од помисли да провозају бајс по екстремнијој стази.

За разлику од наших хладних пријатеља са севера, нема потребе да трошите новац на изнајмљивање дет-бике-а или улагање у рукавице. Бициклизам по хладном времену значи да су стазе мање заузете и да се много мање знојите, тако да је то заиста добит.

Правац камповање

Без потребе да чистите снег, ваша леђа треба да буду у одличној форми за ношење ранца. Зашто не бисте кренули на камповање првог дана зиме?

Много је лакше пешачити без снега на тлу, а не морате да се петљате са специјалном обућом за планинарење. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camp_shiyous

Нема потребе да бринете о шатору за четири сезоне ако вам не пада снег, тако да ће ваша обична опрема за камповање бити довољна. Понесите своју топлу врећу за спавање и крените на стазу!

Боћање

Без снега, ваши снови о борби грудвама првог дана зиме су вероватно нестали, али можете бацити следећу најбољу ствар: лопту за боћање! Окупите своје пријатеље за изазовну игру боћања уз овај сет за слободни стил - са меким најлонским лоптицама за боћање које неће повредити никога ако се лоптице баце негде другде, а не према циљној лопти.

Направите врући какао бар

Ако вам први дан зиме пада киша уместо снега, зашто не бисте уживали у топлом какау из удобности куће? Не заборавите да позовете своје пријатеље да напуне своје шоље и пијуцкају целу ноћ.

Направите сладолед снешка

Када завршите са авантуром на отвореном без снега, направите свог малог снешка у чинији (и поједите га такође). Узмите свој омиљени сладолед (ванила је класика, али ко може да одоли снешку од менте?) и сложите три кугле у своју чинију - једну велику, једну средњу и једну малу, наравно.

Украсите свог сладоледног снешка пре него што се превише истопи - наши омиљени украси укључују очи од боровнице, руке од грисина и шешир са путером од кикирикија. Уживајте у свом снешку са осмехом знајући да не морате ујутру да скидате пар центиметара са свог аутомобила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas