Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Кафа коју пијете може рећи много о вашој личности

Сазнајте коме је неустрашивост друго име, а коме је прилагодљивост супермоћ

1702390623_Foto-Shutterstock-omiljena-kafa.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У овом тесту личности сазнаћете шта омиљена кафа говори о вама. Сви имамо своју омиљену кафу, зар не? Али да ли сте некада размишљали о томе да ли је реч само о јутарњем напитку или нешто више од тога? Да ли одражава вашу личност, ваше необичне карактеристике или чак вашу животну филозофију? Љубитељи кофеина често тврде да је њихов избор кафе дубоко лични. Крените на путовање кроз свет кафе, истражујући различите личности скривене иза сваке шољице. Ево шта омиљена кафа говори о вама.

1. Еспресо

Да ли сте особа која скаче из кревета и иде право на онај интензиван еспрессо? Ако је тако, вероватно сте неко ко вапи за енергијом. Ако сте љубитељ еспресса, одишете ауром смелости и одлучности. Ваш живот је вртлог акције, а ви сте стално у покрету и сваки тренутак сматрате драгоценим. Ви сте врста особе која не бежи од изазова, чак шта више су игралиште, где показујете своју неустрашивост. Време је ваш највреднији ресурс и не желите да га трошите тек тако. Када наручите еспрессо, то није само избор пића, то је одраз ваше личности и извор снаге да савладате дневне препреке са самопоуздањем.

2. Капућино

Да ли уживате у кремастом капућину, употпуњеном пенастом уметношћу на врху? Ако јесте, вероватно сте неко ко воли префињене ствари. Љубитељ капућина, веома цени уметност и обраћа пажњу на естетику. Ваш свет је онај где лепота заузима централно место, а ви уживате у елеганцији сваког аспекта живота, од бирања савршеног напитка у вашем омиљеном кафићу до пажљивог одабира декора у вашем животном простору. Такође сте друштвена особа. Уживате у друштву пријатеља и познаника, увек жељни задивљујућих разговора који подстичу креативност и проширују видике.

3. Лате

Ако ваша поруџбина кафе тежи ка утешном латте-у, вероватно сте добро избалансирана и опуштена особа. Поседујете јединствени сензибилитет за хармонични  живот, као што је ваша омиљена кафа. Комбинацију еспресса и млека на пари одражава вашу дубоку жељу за равнотежом у свим аспектима живота. Приступачност је ваше средње име, а прилагодљивост је ваша супермоћ. С лакоћом се крећете кроз животне преокрете, често сте стабилно сидро усред хаоса. Ваш дар слушаоца цене особе око вас и често вам се поверавају, јер одишете мирном и пријатељском ауром. Одишете топлином и емпатијом.

4. Црна кафа

Да ли више волите своју црну кафу, без украса или ометања? У том случају сте прави минималиста, који воли једноставност. Оличење сте директности и имате  јасан, прагматичан приступ према животу. Време и енергија су ваши најдрагоценији ресурси и пазите да их не расипате тек тако. Не волите пренаглашене и накићене ствари, већ њихов прави и чист изворни облик. Црна кафа је одраз ваше способности да нађете лепоту у једноставним, свакодневним животним тренуцима. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas