Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво угледате на слици осликава вашу СНАГУ (ФОТО)

Сазнајте шта вам помаже да прегурате дан

1657177928_licnost.jpg
Фото: Тwиттер принтсцреен
Oglas

Овај тест личности откриће вам шта покреће вашу скривену снагу и шта је оно што вам помаже да прегурате дан.

Прочитајте још: Како се пише? МАЈИЦА или МАИЦА, искључиво један облик је правилан

1. Жена која седи

Ви сте љубитељ самоц́е!

Верујете да је самоц́а боља од друштва и да је ц́утање злато. Више од повезивања са људима, поновно повезивање са самим собом помаже вам да се вратите у своје токове и успоставите сопствени ритам.

Волите да будете сами јер имате већу контролу над својом судбином. Прија вам то што се не дружите са људима, тако да никада не жалите или се осец́ате кривим што сте сами.

2. Лице жене

Ви сте интроспективни и мистериозни!

Увек сте тихо патите јер не изражавате своје мисли нити показујете своја осец́ања другима. Према томе, мало људи може да схвати шта се дешава у вашем уму.

 

Због несигурности вам можда недостаје самопоуздања. Ипак, успешно превазилазите своје главне психолошке препреке.

3. Језеро

Ви сте особа пуна љубави, која је брижна и помало меланхолична.

Будуц́и да сте дубоки мислилац и све осећате на неком вишем нивоу, сваки тренутак свог живота схватате озбиљно и чините га вредним живљења. Такође, увек дајете предност својим блиским и драгим особама.

4. Дете

Ви сте радознала, весела и страствена особа.

"Живи пуним плуц́има" је ваша животна мантра.

Желите да максимално искористите сваки тренутак који вам је поклоњен. Дакле, истраживање непознатог И нова искуства увек вас охрабрују. За вас је боравак у затвореном простору и гледање серија викендом дословно незамисливо. Увек тражите авантуру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas