Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Девојка нестала након што је остала без бензина: Нашли је после 7 ДАНА и даље су у ШОКУ ШТА СЕ ДЕСИЛО

Тинејџерка пронађена и у стабилном је стању

1597915397_Depositphotos_182845538_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Ђована из Вашингтона, одвезла се својим аутомобилом из куће у предграђу Сијетла, али након што се није вратила кући, родитељи су пријавили њен нестанак.

Прочитајте још: СЕЛО У КОЈЕМ СУ ПИНГВИНИ СЛУЧАЈ: Полиција спасила једног отуђеног, али и пар отетих

Фото: деспоситос

Аутомобил без горива је пронађен у следеће вечери код једног планинског прелаза, који се налази на два сата вожње од њене породичне куће, али од ње није било никаквог трага.

Након пријаве родитеља да им је ћерка неста, шериф округа био је веома сумњичав, а полицајци су пронашли њен напуштени аутомобил који је био без горива, као и њену торбицу која је и даље била у ауту, недостајао је мобилни телефон. Шериф је рекао да на том подручју нема сигнала и да је због тога било веома тешко лоцирати девојку, као и да због растиња није било могуће терен претражити хеликоптером.

Након седам дана пас трагач, нањушио је око километар и по траг, а спасилачки тимови су одмах кренули у потрагу  око потока и пронашли су њену ципелу, одећу и свеску. На крају, неколико километара даље од њеног аута, пронашли су и њу. Избезумљену, али је причала и неповезано. 

Прочитајте још: Можете ли да замислите како ће изгледати путовање 2049. године? Отвара се ПУТ СВИЛЕ, а Кинези ће имати главну улогу

- Не знамо шта је тамо радила. Ово је чудо. У стабилном је стању  - рекао је шериф, док отац није знао шта је његова ћерка радила на таквом месту - изјавио је шериф и додао да је можда кренула да тражи гориво, па је залутала.

Прочитајте још: Сигурно је не би пустили на свадби или у НОЋНОМ КЛУБУ, али ово је НАЈСТАРИЈА ПЕСМА на свету (ВИДЕО)

Абот такође наводи, да је Ђована вероватно преживела јер је пила воду из потока, али није био сигуран шта је јела седам дана. Један породични пријатељ, који је учествовао у потреази, изјавио је да је субота била последњи дан потраге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas