Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три ствари које треба да урадите уколико желите да будете БОГАТИ: Новац ће вам долазити сам од себе

Савети који ће вам помоћи да побољшате своју финансијску ситуацију

1659891525_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Стручњаци истичу да смо рођени богати и да се магија обиља крије у нашим мислима, а ево како да је активирамо и привучемо новац!

Све што свакодневно виђамо и што се догађа резултат је снаге мисли. Да ли вам треба доказ? Само погледајте око себе. Када је реч о нашем животу, а поготово о финансијској ситуацији, често сматрамо да је за њу одговорна нека друга сила. Људи истичу срећу… интелигенцију… образовање… околности… пословне одлуке… као разлог њиховог богатства или немаштине. На количина новца коју имате утичу ваше мисли…

Како да избаците негативну енергију и тензију из куће: ови знакови указују да је ваша породица под стресом. Ово је дивна вест, јер значи да већ имате све што је потребно да бисте постали богати. Без обзира на то одакле долазите или шта се до сада постигли, рођењем поседујете извор богатства. Ви сте рођени богати, а у свом уму имате стварну банку.

Прочитајте још: Лепота која се преноси с колена на колено: Анђелина Џоли, њена мајка и ћерка изгледају исто (ФОТО)

Па… како је откључати?

Први корак јесте да разумете шта значи реченица да богатство настаје у нашој глави. Не ради се тек о позитивним мислима или о жељи да будете богати. Непромењив закон Универзума налаже да прво нешто морате имати ментално како бисте то имали физички. Другим речима, морате заиста створити, у својој машти, новац који желите. Он мора бити стваран једнако као и било шта што можете видети и дотаћи у стварности.

Једна од првих ствари коју треба да учините јесте да створити унтрашање богатство и успехкоји ће се на крају одликовати у спољним материјалним богатствима.

Ово су три најснажнија начина да то постигнете:

1. Промените свој став о новцу

Готово сви на свесном нивоу желе да буду богати, али тек мали број људи то и јесте. Један од разлога су дубоко усађене негативне мисли о новцу. Идеје попут: „Новац је извор зла“, „Новац не може купити срећу“, „Сиромаштво је племенито“ или уопштено мишљење да је жеља за богатством на неки начин лоша или похлепна.

Визуализујте живот у обиљу
Колико бисте се пријатно осећали када бисте управо сада наглас изрекли да желите бити богати? Да ли би вам било пријатно да кажемо родитељима, декама и бакама, браћи или пријатељима, да желите бити богати?

Ако осећате оклевање, непријатност или кривицу, тада морате погледати у своју унутрашњост, открити зашто се тако осећате и променити такав став. У томе вам може помоћи следећа афирмација: „Новац је средство које ми даје слободу да уживам у животу и будем дарежљива“.

2. Немојте допустити да вас спољне околности ограничавају

Још једна од ствари која вам може „ући у главу“ и блокирати способност привлачења и стварања богатства су негативни разговори о новцу. Наслови у новинама и вести на телевизији које непрестано истичу лоше економско стање у држави; људи који вас затрпавају причама о недостатку новца и ограничењима.

Освестите да постоји велики број људи који остају богати без обзира на економску ситуацију у земљи – један од највећих разлога њиховог богатства јесте то што они не допуштају да спољне околности ометају њихова унутрашња уверења и визију.

Када се бавите послом који је као створен за вас, осећате се будно, живо и спремни сте да одиграте кључну улогу у свету.Свесно се удаљите од свих утицаја утемељених на страху. Усредсредите се на своју личну економију и увек је замишљајте као јарку, здраву и бескрајно обилну. Ако то учините, тако ће и бити.

3. Размишљајте као богаташ

Рекли смо да прво нешто морате имати ментално како бисте то имали физички. Ако желите бити богати, замишљајте да сте већ сада богати, врло реално, са пуно детаља и у свако доба. Ова једноставна и забавна вежба има неописиво снажан утицај. Подсвест не може одредити разлику између поступака и визуализације, зато ће прихватити вашу замишљену стварност као истину и почети деловати у складу са тим.

Шта бисте учинили да сте јако богати? Размислите о неколико ствари и у мислима их учините. Будите доследни у овој игри и записујте резултате. Ако то верно чините, почећете прилике да посматрате очима богате особе и деловаћете онако како би богата особа деловала. Убрзо ћете жети финансијске награде какве жању богати.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas