Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уколико имате ове 4 особине спадате у групу најређих и посебних особа

Ове особе су веома ретке, а да ли сте ви једна од њих?

1657213969_holi-2416686_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Постоји доста различитих типова личности. Сигурно сте бар једном радили неки тест који показује ваше особине. Интровертне и осећајне особе су на овим тестовима најређе. Управо су овакве личности оне које су посебне због својих особина и карактеристика.

Проверите да ли спадате у ову групу.

Лако решавате проблеме

Вама је природно да видите ширу слику. Ово вам даје могућност да одмах видите корен сукоба, тако да га можете поправити. У стању сте да останете мирни под притиском. У ствари, понекад изгледате као да се повлачите док упијате оно што се дешава око вас како бисте то обрадили и дошли до решења уместо да једноставно реагујете у жару тренутка. Због тога вам други често долазе по савет и цене ваше стрпљење у слушању. Ова особина је веома корисна јер смањује вероватноћу да ћете донети погрешну одлуку. Прво ћете размислити и добро проучити проблем, па тек онда на основу тога закључити која опција је најбоља за вас. 

Изузетно сте вредни 

Ви сте прави вредни радници. Веома сте мотивисани. Тешко вам је када ништа не радите. Тада се осећате бескорисно. Осећате потребу да живите сваки дан пуним плућима. Често сте спонтани и најбоље се осећате на отвореном, у природи. Увек дајете све од себе и урадићете све да остварите своје снове. 

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво угледате на слици осликава вашу СНАГУ (ФОТО)

Верујете својим инстинктима 

Имате способност да верујете својој интуицији и да делујете на њу. Ваше одлуке можда немају увек смисла или нису вођене логиком, већ су једноставно засноване на осећањима и жељи. На овај начин ви превазилазите страх и преузимате ризике неопходне да би добили оно што желите. Што се више ослањају на своју интуицију, она постаје јача.

Боље се изражавате писањем него говором

Лакше вам је да користите десну страну мозга него да се ослањате на своју логику. Волите да осећате ствари и истражујете сопствени ум. Да бисте могли да приступите својим мислима, пронађите креативне излазе који ће вам олакшати способност да се изразите. Понекад када сте преплављени осећањима, тешко је рећи шта мислите, али када почнете да пишете, речи теку. Ваше мисли су уско повезане са вашом креативношћу. То такође значи да више волите да сами решавате проблеме.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas