Oglas
· · Komentari: 0

Ukoliko imate ove 4 osobine spadate u grupu najređih i posebnih osoba

Ove osobe su veoma retke, a da li ste vi jedna od njih?

1657213969_holi-2416686_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Postoji dosta različitih tipova ličnosti. Sigurno ste bar jednom radili neki test koji pokazuje vaše osobine. Introvertne i osećajne osobe su na ovim testovima najređe. Upravo su ovakve ličnosti one koje su posebne zbog svojih osobina i karakteristika.

Proverite da li spadate u ovu grupu.

Lako rešavate probleme

Vama je prirodno da vidite širu sliku. Ovo vam daje mogućnost da odmah vidite koren sukoba, tako da ga možete popraviti. U stanju ste da ostanete mirni pod pritiskom. U stvari, ponekad izgledate kao da se povlačite dok upijate ono što se dešava oko vas kako biste to obradili i došli do rešenja umesto da jednostavno reagujete u žaru trenutka. Zbog toga vam drugi često dolaze po savet i cene vaše strpljenje u slušanju. Ova osobina je veoma korisna jer smanjuje verovatnoću da ćete doneti pogrešnu odluku. Prvo ćete razmisliti i dobro proučiti problem, pa tek onda na osnovu toga zaključiti koja opcija je najbolja za vas. 

Izuzetno ste vredni 

Vi ste pravi vredni radnici. Veoma ste motivisani. Teško vam je kada ništa ne radite. Tada se osećate beskorisno. Osećate potrebu da živite svaki dan punim plućima. Često ste spontani i najbolje se osećate na otvorenom, u prirodi. Uvek dajete sve od sebe i uradićete sve da ostvarite svoje snove. 

Pročitajte još: TEST LIČNOSTI: Ono što prvo ugledate na slici oslikava vašu SNAGU (FOTO)

Verujete svojim instinktima 

Imate sposobnost da verujete svojoj intuiciji i da delujete na nju. Vaše odluke možda nemaju uvek smisla ili nisu vođene logikom, već su jednostavno zasnovane na osećanjima i želji. Na ovaj način vi prevazilazite strah i preuzimate rizike neophodne da bi dobili ono što želite. Što se više oslanjaju na svoju intuiciju, ona postaje jača.

Bolje se izražavate pisanjem nego govorom

Lakše vam je da koristite desnu stranu mozga nego da se oslanjate na svoju logiku. Volite da osećate stvari i istražujete sopstveni um. Da biste mogli da pristupite svojim mislima, pronađite kreativne izlaze koji će vam olakšati sposobnost da se izrazite. Ponekad kada ste preplavljeni osećanjima, teško je reći šta mislite, ali kada počnete da pišete, reči teku. Vaše misli su usko povezane sa vašom kreativnošću. To takođe znači da više volite da sami rešavate probleme.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas