· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Унајмили су ДЕТЕКТИВА због ЛАЖНЕ личне карте своје дадиље, а када су открили разлог молили су је да им опрости

Забринути отац одлучио је да унајми детектива

1641749403_dadilj.jpg
Фото: депоситпхотос

Један забринути отац, огласио се на једном форуму, како би добио савет од људи, да ли је погрешио што је ангажовао приватног детектива како би проверио дадиљу своје деце.

Прочитајте још: Која је разлика између ЈУЛИЈАНСКОГ и ГРЕГОРИЈАНСКОГ календара и где је нестало 10 дана?

Ипак, изгледа да је бебиситерка управо тада сазнала шта је учинио и разумљиво није јој се уопште допало. 

- Имамо дадиљу близу 30 година, која долази да чува наше двоје деце. У просеку их чува између 10 и 20 сати недељно. Испричао је, како јој је недавно давао новац, али је она купала децу и замолилла га да паре остави у њеној торби и тада је приметио нешто необично  у њеној личној карти.

Име је било потпуно другачије

Била је сјајна, тако да нисам желео да је отпустим, али то је значило да је користила лажно име и да је имала лажну личну карту, па смо морали видети да видимо шта жели да сакрије. Она је неко ко време проводи сама са нашом децом.  Након разговора са супругом, одлучили су да ангажују приватног истражитеља, тако да дадиља не би могла ништа да сакрије од њих када се буду суочили. Детектив је открио да лажну личну карту има како би заобишала бирократско правило о животу студената за постдипломску школу на свом универзитету.

 Када сам отворио новчаник да ставим унутра новац, нисам могао да не видим њену личну карту у провидном предњем џепу, а на њој је била њена фотографија. Њено име било је потпуно другачије од онога које нам је дала када смо је ангажовали

Нису придавали томе значаја, али их је син чуо и случајно рекао дадиљи, која није могла да поверује шта су урадили.

- Била је јако узнемирена и рекла нам је да смо прекршили њена људска права, као и да њих не треба да занима, због чега она има две личне карте, а онда је почела да размишља и о отказу. Осећамо се грозно, али такође такође би се осећали ужасно да нисмо предузели ништо. У свађи смо, иако је она према нама и деци била заиста дивна.

Неки од форумаша су поштовали родитеље због заштите деце - али други су сматрали да је то велика инвазија на приватност.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.