Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАКОН ОГЛЕДАЛА: Све што вам смета код других је заправо пројекција вас самих

Сазнајте шта о вама говори закон огледала

1671628453_Foto-Shutterstock-ogledalo.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У животу постоје различити закони и правила, а често је путовање кроз живот једноставније него што ми то мислимо. Да ли сте чули за законогледала? Он подразумева да је цео свет огледало у коме се ми огледамо, а треба обратити пажњу на две ствари:

1. Оно што примећујемо код других људи често је пројекција нас самих - Пројекције су оно што имамо, оно што се налази дубоко у нама. Можемо то игнорисати, бити несвесни, потиснути те слике. Али још увек је ту, и даље се манифестује. На пример, у ономе што мислимо о другима, не знајући детаље о њима и не сагледавајући слику у целини. Оно што прво приметимо код других, то је наш фокус - можда смо то дубоко потиснули у себи.

2. Ако вам живот не одговара и све је лоше, онда је време да размислите - шта ми показујете овом свету, па он даје управо такав одраз. Када имамо негативан поглед на њега, он се шири и множи и почињемо ствари да посматрамо негативније. Сходно томе, рефлексија је једнострана, нереална и штетна за нас.

Прочитајте још: Да ли се може УМРЕТИ ОД ТУГЕ? Истраживања дала потврдне резултате, а невероватне животне приче то ПОТВРЂУЈУ - Ево шта се дешава у организму тим ТРЕНУЦИМА

3. Све што је изван нас је некако део нас - Наше окружење је део нас. Наша територија присуства је део нас. Наше мисли и акције су такође део нас. Можемо утицати на већину свега око нас и то не смемо да заборавимо. Можемо да променимо фокус. Можемо да направимо нове изборе.

4. Закон огледала се може одражавати на ваше поступке - На пример, када устанете негативни и нерасположени и кренете да критикујете друге људе, лоши сте у комуникацији, заборављате ствари, правите грешке - на све ово утиче негативност.

5. Уместо да критикујемо и одбацујемо оно што се дешава, важно је разумети шта нам тачно живот говори о нама самима кроз закон огледала. Корисна питања која можете себи да поставите:

Шта емитујем свету?

Шта ми особа из мог окружења и став према њој говори о мени самој?

Шта је претходило томе да сам добио толики талас негативности из света или да сада видим много лоших ствари около?

Да ли схватам како, на који начин комуницирам са овим светом и како дајем своју вредност овом свету?

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas