· · Коментари: 0
УПОЗОРЕЊЕ

ЗАСТРАШУЈУЋЕ: Шта видите на овој фотографији? Ништа? Погледајте опет… А шта ако вам кажемо да се у базену налази дете? (ФОТО)

Медицинска сестра из Аустралије снимила је фотографију наизглед празног базена, у ком се заправо налазило дете због чега се покренула лавина реакција на Фејсбуку.

1614711105_bazen.jpg
Фото: Принтскрин / Фацебоок / ЦПР Кидс

Друштвеним мрежама шири се наизглед безазлена, али заправо застрашујућа фотографија. Наиме, у Фејсбук групи ЦПР Кидс коју воде медицинске сестре специјализоване за педијатрију, објављена је фотографија наизглед празног базена у Аустралији. Али унутра је заправо ронило дете одевено у светлоплаве купаће гаће које су се стопиле с бојом воде у базену што је дете учинило практично невидљивим.

Фотографија је послужила као упозорење родитељима да обуку своју децу у одећу јарких боја када их воде на базен или на море.

Да, унутра је дете. Знамо да је то тешко поверовати.

Прочитајте још: Ова жена је живи доказ да се може и у обрнутом смеру: Превише се набилдовала, па успела да врати облине (ФОТО)

Пратећи недавну објаву о важности флуора и купаћих костима у јарким бојама за децу, једна од ЦПР Кидс едукаторки била је на забави у базену са пријатељима и приметила је како је вода постала мутна након што је базен коришћен цео дан. Замолила је једно од деце која су носила светлоплави купаћи костим, да пливају до дна. Резултат ју је шокирао, као и све у тиму ЦПР Кидс, стоји у шокантној објави.

Оригинална фотографија убрзо је скупила стотине коментара фрапираних родитеља, који су масовно кренули да је деле. Након тога ЦПР Кидс је објавио још једну фотографију на којој се види где се дете заправо налази.

Прочитајте још: Први пут показао лице без шминке након 10 година: "Људи су се склањали од мене, а некад ми и добацивали" (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.