Oglas
· · Komentari: 0
OTKRILA I KAKO

Ova žena je živi dokaz da se može i u obrnutom smeru: Previše se nabildovala, pa uspela da vrati obline (FOTO)

Bila je frik za teretanu, a onda je shvatila da je – pretjerala. Prilagodila je treninge novom cilju i otkrila trikove kojima se uspjela riješiti glomaznih mišića

1614697264_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / belinda.n.x
Oglas

Učiteljica fizičkog vaspitanja koja je preterano odlazila u teretanu kada se ona ponovno otvorila nakon popuštanja mera usled pandemije korona virusa, otkrila je svoju rutinu vežbanja koja joj je telo vratila na "fabrička podešavanja" – sa ženstvenim oblinama i bez previše mišića.

Belinda Norton (43) iz Gold Coasta rekla je da je, kada su se u junu ponovno otvorile teretane u Kvinslendu, "žestoko udarala" i ođednom postala "vrlo mišićava".

- Dobila sam skraćene i glomazne mišiće zbog viška treninga, a lično više volim ženstvenu figuru. Sada se osećam lakšom i zdravijom. Jednostavno se osećam dobro - priznala je Belinda na Instagramu i detaljno opisala režim kojim je to postigla.

Pročitajte još: Vežbajte u prirodi i zategnite se do perfekcije: Danas radimo trening za celo telo (VIDEO)

Kardio trening ujutru pre doručka

Norton je objasnila kako je prilagodila svoju rutinu vežbanja. Ona ujutru, pre doručka, najpre odradi 30-minutni kardio trening (hodanje, trčanje, vožnju bicikla). Nakon toga sledi doručak. Belinda dopušta sebi jednu ili dve kafe dnevno, obično sa bademovim ili sojinim mlekom. Ona veruje kako kardio trening pomaže u stvaranju vitkih i toniranih mišića.

Trening visokog intenziteta tri puta nedeljno

Intervalni trening visokog intenziteta ili HIIT takođe je neprocenjiv za postizanje željene forme, a ova učiteljica fizičkog vaspitanja tvrdi kako ona obično takav trening odrađuje tri puta nedeljno u poslepodnevnim satima.

Pročitajte još: Ovih pet vežbi treba da rade svi koji sede ispred kompjutera, a naročito oni koje bole kolena

Trening s teškim tegovima jednom nedeljno

Jednom nedeljno Belinda trenira sa teškim tegovima. Kombinuje vežbe kako bi pogodila različita područja tela.

- Ni ja ne radim ovakav trening u teškim danima. Tada se ponekad samo odmaram i jedem - otkrila je Belinda na Instagramu.

Joga ili pilates dvaput nedeljno

Norton svoju rutinu vežbanja obvezno zaokružuje jogom ili pilatesom dva puta sedmično. Jogu ili pilates možete raditi kod kuće jednako lako kao što možete u teretani, pod uslovom da imate prostirku i 20 minuta vremena u kom možete da radite na istezanju tela.

Pročitajte još: Teretana ubija mušku moć i sve preko OVOG broja sati smanjuje i imunitet

Belinda sve ovo spaja sa zdravom ishranom, koja uključuje: obilje svežeg voća, povrća, složenih ugljenih hidrata i vode, prenosi Daily Mail.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas