Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жена са највећим устима зарађује 15.000 еура од једног видеа! Људи овожавају да гледају док ради БИЗАРНУ СТВАР! (ФОТО)

Саманта Рамсдел (31) из Конектиката ушла је у Гинисову књигу рекорда као жена која има највећа уста на свету, а управо због тога постала је популарна на ТикТоку.

1627977374_usta-4.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм
Oglas

На ТикТоку, Самана Рамсдел, има 1,7 милиона пратилаца захваљујући својим огромним устима.

Рекла је како се осећа сјајно због чињенице да може да прослави своју необичну предност, због које је некада била несигурна.

Саманта је одувек тврдила да има највећа уста, а сада је добила и званичну потврду за то. Освојила је Гинисов рекорд за највећа женска уста на свету. Наиме, њена уста су широка 6,52 центиметра.

@саскаданициц

За све моје хејтере, пуса🙏🏽🌸😇😍🥰 #фyп #гуцци #схоппинг #унбоxинг

♬ оригинал соунд - Саска Данициц

“Савјет за све оне који имају нешто необично и хтјели би да освоје Гинисову титулу, учините то. Будите поносни на то и учините то својим највећим богатством. То је ваша супер моћ. То је оно што вас чини посебним и другачијим од свих осталих”, рекла је Саманта.

Упркос томе што је одувек имала необично велика уста тек је прошле године на друштвеним мрежама почела показивати ​​своје зачуђујуће способности стављања великих количина хране.

“Направила сам ТикТок у јесен 2019, али нисам често објављивала ​​све док пандемија није започела. Снимила сам много смешних видео записа, комичних скечева и певачких пародија, али видеа која су укључивала моја уста и лице брзо би постала вирална”, испричала је.

@самрамсделл5

Он тхис wеекс јоурнеy то финд тхе биггест анд бест сандwицхес... И wент то @нарделлисгриндерсхоппе ин Милфорд, ЦТ! #онебите #сандwицхсатурдаy

♬ Ло-фи хип хоп - НАО-К

Саманта Рамздел тврди да јој њен израз лица помаже да заради више од 15.000 еура за само један снимак који објави на овој популарној мрежи, а неки њени снимци погледани су и по неколико милиона пута.

Каже да је на почетку постављала снимке како пева и глуми, али је убрзо схватила да су њена уста главна атракција.

@самрамсделл5

Тхис wеек wилл лоок а литтле дифферент ас И ам ин РОМЕ, Италy!!! Фоллоw алонг он ИГ #италy #мукбанг

♬ Италиан Диннер Партy - Италиан Рестаурант Мусиц оф Италy

“Смршала сам више од 20 килограма у протекле две године и моје самопоуздање се вратило. Кренула сам на часове певања и почела да постављам снимке на Инстаграм”, рекла је Саманта.

@самрамсделл5

Он тхис wеекс јоурнеy то финд тхе биггест анд бест сандwицхес… И wент то мy хометоwн оф Стамфорд то цхецк оут @елмстреетдинер анд ХОЛY 😍

♬ СУННY ДАY - Маттео Россанесе
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas