Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВ НАПИТАК

Напитак који подиже ИМУНИТЕТ НА МАКСИМУМ и избацује све отрове

Сви ми знамо да су лимун и першун невероватно здрави. У комбинацији су још моћнији.

1619786936_Depositphotos_41749545_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Редовно конзумирање першуна ће много побољшати ваше целокупно здравље. Људи га у малим количинама додају својим рецептима, углавном ради укуса. Тиме ћете себи учинити огромну услугу.

Першун садржи две групе јединствених састојака, а свака од њих је врло важна за целокупно здравље. Прва група укључује природна есенцијална уља, а друга флавоноиде. Упоредо са тим, першун је веома богат витаминима Ц, А и К, и нарочито се препоручује у сезони прехлада и грипа.

Прочитајте још: Ово је НАЈЗДРАВИЈИ ПРИРОДНИ ПРОИЗВОД, а оволико смете да га унесете дневно

Доказано је да је першун врло ефикасан за побољшање избацивања токсина из тела, као и циркулацију крви.

Додавањем лимуновог сока першуну добићете чудесни напитак који снижава нивое лошег холестерола у крви.

Састојци: 1,5 литара воде, 3 везе першуна, 1 кг лимуна, сода бикарбона.

Припрема: Истрљајте лимун са мало соде бикарбоне како бисте уклонили прљавштину и токсине. Најбоље је да лимун купите на пијаци и то онај који није хемијски третиран. Прокувајте воду и оставите да се охлади.

Прочитајте још: Ова НЕВЕРОВАТНА НАМИРНИЦА јача кости, помаже против опекотина, а добра је и у лечењу хемороида

Исеците лимун на кришке и ситно исецкајте першун, а затим их додајте у охлађену воду. Прекријте поклопцем и оставите да одстоји један дан у фрижидеру. На крају све заједно самељите у блендеру и течност преспите у стаклену теглу или флашу.

За најбоље резултате конзумирајте око 100 мл напитка свакодневно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas