Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
течност

Зашто је добра ВОДА СА НАНОМ? Користи све популарнијег пића

Ако вам недостаје навика да пијете обичну воду, можда ће вам вода са наном усталити режим уношења течности

1654078410_mint-5239188_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Вода од нане или вода са наном  је напитак који је постао све популарнији. Постоји много разлога зашто је тако брзо ово пиће постало многима омиљено. Укусно је, захтева мало састојака, садржи минималне количине калорија и шећера, а помаже вам да останете хидрирани.

Шта је вода од нане?

Нана припада роду биљака менте, групи од око 40 врста мирисних вишегодишњих биљака. Нана се хиљадама година користи као кулинарско биље и у медицинске сврхе.

Прочитајте још: Не бацајте ПЕТЕЉКЕ од трешања! Оне чине чуда за ваше здравље, а ево како се спремају (РЕЦЕПТ)

Вода од нане је освежавајући и здрав напитак који можете да направите од само два састојка - менте и воде. Најпопуларније врсте нане су метвица и пеперминт. Ако купите свежу менту у продавници, постоји велика шанса да ће то бити метвица.

Пошто вода од нане често садржи само менту и воду, показало се да има мало калорија и шећера. Две кашике свежих листова нане садрже само 5 калорија.

Оавј напитак је идеалан освежавајући начин да останете хидрирани. Вода за пиће подржава ваш метаболизам, телесну температуру, циркулацију, али и поред свега тога не уносимо воде колико би требало, па би вода са наном могла да нас мотивише да пијемо више течности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas