Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИРНЕ НОЋИ

Краљица има СТРОГУ РУТИНУ за спавање, укључујући ТАЈНО ОРУЖЈЕ које јој помаже да одмах заспи (ФОТО)

У 95. години, краљица и даље има густ распоред којег треба да се придржава сваког дана, што значи да је добар сан императив.

1641979102_174068_h-51715469_f.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Према експертима, краљица можда дугује свој дуг живот активном начину живота и хигијени спавања.
Али шта је тачно рутина Њеног Величанства пред спавање и шта је чини тако успешним спавачем?

Откривамо све…

Веома елегантна ноћна чашица

Као део своје рутине спавања, краљица ужива у чаши шампањца пре спавања.

Док стручњаци кажу да обично није добра идеја конзумирати алкохол пре спавања, једна мала чаша може подстаћи опуштање без ометања спавања.

Одвојене спаваће собе

Пре његове смрти у априлу прошле године, краљица и принц Филип су спавали у одвојеним спаваћим собама. Према Лади Памели Хикс, Филиповој рођаки, виша класа "увек има одвојене спаваће собе".

Прочитајте још: Девојку заустављају странци на улици јер мисле да је "ЋЕРКА ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ" (ФОТО)

Не само да је „исправно“ спавати одвојено, већ га лекари заправо препоручују.

Популарни ТикТок доктор Рај каже: „Увек треба да спавате сами, ако се друга особа преврће у сну или хрче, што ће вас спречити да уђете у дубоке фазе сна које вашем телу треба да би се напунило, што утиче на квалитет сна."

Подесите време за спавање

Стручњак каже да „Краљица спава 8,5 сати ноћу, што је сасвим у границама здравог сна одрасле особе у Великој Британији, која би требало да има 8-9 сати ноћу, и импресивно с обзиром на заузетост њеног распореда током целе њене владавине."

„Да бисте спавали једнако добро као и краљица, требало би да водите рачуна да идете у кревет у исто време сваке ноћи (Њено Величанство се повлачи у 23:00), што ће тренирати ваше тело да се аутоматски осећа поспано како се приближавате свом предвиђеном времену за спавање, осигуравајући боље ноћни одмор”.

Оброци који изазивају сан

Једење лаганих, протеинских и редовних оброка као што то ради краљица такође је добар појачивач сна.

Краљица воли рибу и поврће и наводно лагани доручак Специал К са воћем, који ће јој дати енергију која полако сагорева и одржава је свежом током ужурбаног краљевског распореда, чувајући поспаност за спавање.

Краљица такође ради лагану, свакодневну вежбу у облику ходања - корисна метода ослобађања ендорфина, што може довести до опуштајућег ноћног сна.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas