· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

ЛЕА зна највећу ТАЈНУ и за све људе има САМО ЈЕДАН САВЕТ

Оног момента када ослободимо трауме долази до фасцинантних промена.

1601741001_Leaisecenaslika.png

Енергетска психологија, као спој класичних психолошких знања и традиционалних, древних вештина, нова је област која се последњих 30 година примењује у развијеним земљама.

Шкргутање зубима
Ми комуницирамо око седам одсто речима, 35 одсто емоцијом, а све остало говором тела. Научно је доказано да 50 % информација не примамо речима, како се мислило. Технике енергетске психологије раде на интелигенцији тела. На пример, ако нам неко није пријатан, а треба да се насмешимо, дубоке мишиће виличног зглоба исфорсирамо и онда увече кад се свесни део искључи, у сну, шкргућемо зубима, па нас када се пробудимо боли вилични зглоб.

- Реч је о споју западног знања и модерне психологије и древних источњачких вештина о покретању енергије, где је једна од главних области акупунктура - објашњава др Леа Имширагић, интернационални говорник, аутор бестселера.

Прочитајте још: Они рађају у ЈЕСЕН, корен им је ЉУТ, неки расту као КОРОВ, а ПРИРОДНИ СУ ЛЕК за многе болести

Које су разлике и подударности са енергетском медицином?

Када је психа здрава и тело се опоравља.

- Енергетска медицина примарно се фокусира на физичко исцељење, а енергетска психологија на емотивно. Када нам је психа у реду, када смо ментално и емотивно здрави, то ће у многим случајевима довести до бројних физичких исцељења која су препозната као психосоматска обољења - објашњава Имширагићева.

Када се ослободимо трауме деси се право чудо!

Опустите дух и тело ће се исправити Фото; Депозит

Оног момента када ослободимо трауме долази до фасцинантних промена. Доктор Годсблом, немачки интерниста, показивао је да, када се ослободимо емоција које су нам блокирале самопоуздање (настале од срамота које смо доживели у периоду одрастања и основне школе), чак и болести као што су сколиоза потпуно се исправе код одраслог човека.

Прочитајте још: Пазите шта једете док ПИЈЕТЕ ЛЕКОВЕ: Чоколаду заборавите, а не мешајте АНТИБИОТИКЕ и ЛИМУНАДУ

Дубоки мишићи којима се приступи кроз енергетски рад се врате, кичмени стуб се исправи, и човек постаје "отворен" плућима. У делу који се налази позади, у дубоким мишићима у којима смо сторнирали осећај да немамо подршку, нерешене емоције стално држе мишиће у позицији која прави сколиозу.

Кичма се исправи када се врати самопоуздање!

- Дакле, тај део се исправи емотивно и ментално, врате се јасноћа и самопоуздање, а кичмени стуб се буквално исправи - каже енергетски психолог.

Прочитајте још: Др Адамовић саветује: Ако вам маска ИРИТИРА КОЖУ без гриже савести УРАДИТЕ СЛЕДЕЋУ ствар

Постоји неко ко не сме да примењује ову технику?

- У смислу физичког здравља нема ограничења. Ова техника подразумева да здравима буде боље, али мислим да је психотичним људима потребна помоћ терапеута који је квалификован за рад са таквим клијентима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.