Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик са ПАЛЧЕВИМА ће вам помоћи да за само ТРИ СЕКУНДЕ откријете да ли је ваше држање правилно (ВИДЕО)

Доктор с Флориде открио је једноставан трик с палчевима помоћу ког ћете у три секунде сазнати да ли је ваше држање тела исправно

1660200688_palcevi.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Једноставним и корисним саветима доктор Мандел помаже многима да промене одређене животне навике и тако побољшају квалитет живота и буду здравији.

Прочитајте још: Најбоље време за десерт: Правило "20 минута"

Он своје савете дели са својим пријатељима и пратиоцима на друштвеној мрежи Фејсбук. Овај пут је говорио о начину како брзо открити какво је наше држање тела.

- Гледање у мобилни са савијеним вратом према доле узрокује да рамена све више иду према напред, као и многе дегенеративне промене на зглобовима, лигаментима, мишићима и нервима, подсећа. Искривљено држање тела болест је данашњице, али тај проблем можете умањити освестите ли то како држите палчеве када су вам руке уз тело -, навео је.

Како треба да стоје палчеви?

Он тврди да би палчеви, када су руке спуштене уз тело, требало да иду према напред или чак мало према споља, што ће значити и да правилно држите рамена.

Супротно томе, ако вам палчеви иду према унутра, значи да вам рамена иду према напред, што указује на лоше држање тела. На тај начин у три секунде можете сазнати да ли је ваше држање тела исправно.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas