· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ТЕЛА

Жене га зову УЖАРЕНИ ОБЛОГ! Скида обим струка и до 5 центиметара преко ноћи (РЕЦЕПТ)

Ваше тело можете затегнути уз мало муке, барем краткорочно...

1632338950_Depositphotos_42711177_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Конзумирањем ђумбира убрзаћете метаболизам, а самим тим и изгубити вишак килограма. Сличан учинак има и облог за тело од ђумбира. 

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Састојци за припрему облога:

  • кашичица ђумбира у праху или свеже изрибаног
  • пар кашика лосиона за тело
  • пластична фолија
  • пешкир
  • еластични завој

Како делује ужарени облог?

Пешкир умочите у што топлију воду и умотајте део тела на који желите ставити облог од ђумбира. Оставите пар минута како би се поре на телу рашириле. По потреби поновите овај корак још једном.

Измешајте ђумбир и лосион за тло те на жељено место намажите дебљи слој ове мешавине. Затим га омотајте неколико пута прозирном фолијом. Преко фолије ставите елестични завој. Немојте превише стезати. Поанта је да се осећате пријатно.

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

Оставите да делује бар четири сата, а ако вам не представља проблем и целу ноћ. У почетку можете осетити пецкање. Не брините се, јер је то знак да маска делује.

Ова маска је добра, јер ђумбир смањује нагомилану масноћу у телу. Резултати још бољи ако сте упорни, правилно се храните и редовно вежбате. Такође, додавањем ђумбира у свакодневну исхрану, појачаћете деловање ове маске и изгубити још више центиметара у струку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.