Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧЕСТИТКА

Др Грујичић честитком сваког СРБИНА погодила у срце: "Ово нек нам буде опомена, не дајте да жртве људи буду узалудне"

Снажна порука докторке Данице Грујичић погодила је све Србе.

1609832013_dr-Grujicic.jpg
Фото: Принтскрин / Фацебоок / Даница Грујичић
Oglas

Нова година је почела, али честитање још увек траје. Тако је синоћ на друштвеној мрежи Фејсбук, докторка Даница Грујичић поделила фотографију, а уједно честитала Нову годину свим људима и послала важну поруку.

Прочитајте још: Докторка Лукић о опасностима од дугог ЛЕЖАЊА и како их лекари спречавају

Шта је пожелела свим грађанима Србије, прочитајте у наставку текста. Поруку преносимо у целости:

- СРЕЦНА НОВА 2021. ГОДИНА! Ову годину нажалост не можемо да памтимо по путовањима, концертима, масовним дружењима и окупљањима, ову годину обележила је пандемија и карантим. Моје колеге широм света ће је памтити по раду у најризничнијим и најнапорнијим условима. По огромном броју пацијената и борби са ЦОВИДом - истакла је др Грујичић

- Као лекар научила сам да све гледам позитивно и са надом да ће на крају бити добро. Тако и целу ову ситуацију гледам, свет је успорио, имали смо прилику да урадимо све оно за шта смо говорили годинама да немамо времена. Развлиа се већа солидарност и емпатија. Породице су биле на окупу више него икада, сви смо успорили свој темпо живота и посветили се најбилижима - наставља докторка.

Прочитајте још: Одличне вести: У Србију стиже ЛЕК који ће дијабетичарима заменити ЧЕТИРИ таблете

- Верујем да смо схватили у ово време да материјалне ствари и скупа путавања нису најважнија, да можемо да живимо и без одседања по најскупљим ресторанима и хотелима. Научили смо да ценимо здравље и живот, и колико је важно да мислимо на друге. Ако смо у пуној снази и имамо одличан имунитет, важно је да чувамо оног поред нас који није таквог здравственог стања. Иако је ова пандемија нанела огромну штету свим државама и друштвима, добили смо опомену да ценимо оне непролазне и вечне ствари у нашим животима!

- Још једном користим прилику да изразим дивљење мојим колегама који су радили у ковид зони, који скоро годину дана сваког дана раде смене у скафандерима. Лекари, медицинске сестре, техничари, медицинско особље, чистачице.... учинили су велики напор и надам се да људи данас разумеју колико је важно здравство и колико морамо да улажемо у њега и у наше медицинаре - написала је докторка.

Прочитајте још: Доктор Ненад одговара на питање: До када би требало да се врати ЧУЛО МИРИСА и укуса?

- Нажалост изгубили смо дивне и велике људе у овом хаосу. Њихова жртва не сме да буде узалудна, из овога ако ништа друго морамо изаћи као бољи људи са више саосећања и емпатије. Свима желим на првом месту да буду и здрави, и да чувају своје здравље... ако се боре са болешћу да је победе! Да имају самилости и емпатије за друге, да буду на окупу са својим ближњима, и да нас сваке наредне године буде све више!

- Да никада више не доживимо овакву годину и да свака наредна буде боља! ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ У ОВИМ ТЕШКИМ ВРЕМЕНИМА УЛОЖИЛИ ТРУД ДА ПОБЕДИМО! - закључила је докторка Грујичић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas