Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУШИРАЊЕ

Лоша навика под ТУШЕМ: Већина људи не пере ОВАЈ ДЕО ТЕЛА кад се купа

Да ли и ви спадате у ову групу људи?

1640626235_0aca5b5588fd385023579c442d351aa0a938ce18.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Лична хигијена је важна због општег здравља, међутим, свако је одржава на различите начине.

Иако је свакодневно туширање једна од навика које се сматрају хигијенском, многи не оперу цело тело како би требало. О томе је покренута и читава тема на "Реддиту", где је један момак поставио питање: "Туширање... да ли заиста перете цело тело?"

Прочитајте још: Постоји "рок трајања": Колико још пута ПЕШКИР можете користити након ТУШИРАЊА?

Он је истакао да је то питање поставио јер је управо прочитао на теми "Нема глупих питања" да је велики број људи на питање да ли перу стопала приликом туширања одговорило - не, јер их опере вода која се слива током туширања.

"Прочитао сам сличну тему где је момак поставио исто питање за гениталије и опет су људи мање-више исто одговарали. Молим вас, реците ми да нису сви одвратни колико мислим да јесу", написао је он.

На његово питање је за сат стигло скоро 4.000 одговора, где су многи били збуњени овом теоријом, али има и оних који су потврдили да и они то раде.

"Перем све. Не знам зашто не бих, па у кади сам", "Само пазух и интимне делове", "Зар ноге не спадају у ’смрдљиве’ делове тела?", било је различитих одговора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas