Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У Београду одржан Merz Masterclass: Српским стручњацима представљени нови трендови у сфери естетске медицине

У Београду је одржано предавање о нехирушким техникама улепшавања.

1646831540_Untitled.jpg
Фото: промо
Oglas

Београд, 09.03. - Протеклог викенда у Београду одржан је Merz Aesthetics Masterclass, а чак 150 стручњака из Србије и региона окупило се да би присуствовало предавању професионалца светског гласа, доктора Раја Акиле, на тему иновација у сфери нехирушких техника улепшавања, конкретно Белотеро дермалних филера који данас представљају златни стандард помлађивања. Посебан печат догађају дала је и чињеница да се организатор одрекао прихода од котизација, те су учесници уместо тога уплаћивали средства хуманитарној организацији ”Дечје срце”.

Доктор Рај Акила, интернационални је КОЛ и тренер за компанију Merz и њихове Белотеро филере, а својим искуством у естетској и анти агинг медицини дугим чак две деценије, стекао је заслужену репутацију једног од водећих светских практичара у естетици лица. Спајајући науку и уметност у лепоти лица постао је познат широм света по својој способности да знање примени у корист пацијента, а своје вештине поделио је и са стручњацима у Београду.

Фото: промо

“Ово је било незаборавно искуство и један од најбољих догађаја на коме сам имао прилике да будем у последњих пет година. Сведок сам озбиљног напретка српских доктора када је у питању нехируршка естетика. У време добре промоције на друштвеним мрежама моја препорука је да пацијенти увек бирају докторе који својим савршеним радом стварају добру репутацију. Нема бољег маркетинга од препоруке. Како пацијенти имају привилегију да о њима брину врхунски доктори са ових простора, тако и они имају среће да данас пацјенти много паметније бирају корекције. Поред тога, због уникатног ДНК, жене из Србије су изузетно лепе, па је одржавање њихове природе право уживање ”, изјавио је др Рај Акила.

Након теоријског дела предавања, присутни су имали прилику да и у пракси виде апликацију дермалних филера на два модела, кроз пренос уживо из једне од београдских клиника за естетску медицину. Представио им је свој јединствени приступ према пацијентима који започиње с разговором и самопроценом кроз оцену задовољства властитим изгледом, а затим је уследила сама апликација Белотеро филера где се одмах уживо видела сва раскош и снага дермалних филера када их користи стручњак са знањем.

Фото: промо

“Организација ове врсте едукација и размена знања између кредибилних стручњака, данас је важнија него икад. Са једне стране, границе у естетској медицини се померају свакога дана, а са друге стране ово је идеална прилика да укажемо на важност одабира кредибилних стручњака приликом естетских захвата јер само тако можете бити сигурни у резултат”, изјавила је Наташа Шпехар, директорка дивизије естетике у име компаније Merz Aesthetics која већ годинама организује стручне скупове у региону.

Поред неспорног професионалног значаја за стручњаке, догађај је имао и хуманитарни карактер. Наиме, сва средства од уплаћених котизација преусмерена су на организацију „Децје срце“ која помаже особама са сметњама у развоју кроз спровођење интегративних, психосоцијалних и едукативних програма.

Револуционарни Belotero® филери на бази хијалуронске киселине са својом патентираном Dynamic Cross-Linking технологијом пружа идеалну равнотежу кохезивности, еластичности и пластичности како би задовољило потребе коже и омогућио најфинију дермалну интеграцију. У зависности од структурних и функционалних потреба коже, у циљу постизања што природнијих резултата, Belotero® филерима може се урадити доста корекција попут изглађивања и попуњавања бора, повећање усана, обнављања волумена лица и рехидрирање коже.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas