Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Феникс Е18Р

СВЕТЛОСТ не само на крају тунела (ФОТО)

Малена батеријска лампа снажног светлосног снопа намењена је свакодневном ношењу у џепу, ташни или као привезак за кључеве закачену за гајку панталона

1606732316_fenix.jpg
фениx - фото: “Фениx Лигхтинг”
Oglas

 Компактан, квалитетан извор светлости је увек добродошао, без обзира на то чиме се бавите. Феникс Е16Р је изузетно компактна ЕДЦ светиљка (свакодневно ношење) са изванредним перформансама.  

Прочитајте још: Светлост на длану (ФОТО)

Изузетно компактна светиљка, фото: “Фениx Лигхтинг”

Нова батеријска лампа има импресивне карактеристике – масу од 47 грама и дужину од само 6 цм. Покреће је литијум-јонска батерија четири нивоа снаге у распону од 5 до 750 лумена, уз домет већи од 130 метара и аутономију до 70 сати непрекидног рада.  

Ова сјајна батеријска лампа је израђена од издржљивог алуминијума отпорног на оксидацију, високе чврстоће, водоотпорно до два метра дубине, а има уграђено ултра танко оптичко сочиво обрађено премазом као на аутомобилским фаровима.   

Снажан светлосни сноп, фото: “Фениx Лигхтинг”

Компактне димензије и снажан светлосни сноп чине Фениx Е16Р погодном за свакодневно ношење , за активности у условима слабог светла како на отвореном, тако и у случају нестанка струје у стану, на послу...  

Прочитајте још: Привесци за кључеве, тактичке оловке, батеријске лампе... а када затреба - ОРУЖЈЕ (ФОТО)

Поуздано напајање и пуњење, фото: “Фениx Лигхтинг”

Додајте томе идикатор нивоа пуњиве батерије (стандардни УСБ прикључак), магнет за постављање на металну површину, практичну шналу за ношење итд… Заиста добар инструмент по цени од 60 долара.

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas