Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
партнер

Четири ствари које ипак треба да прећутимо у вези

Да ли су можда веће шансе да ће веза опстати ако неке ситнице задржите само за себе?

1631267764_Depositphotos_272344496_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Чули сте сигурно колико се прича о томе да су потпуна искреност и транспарентност оне које граде стабилну везу. Међутим стварност никад није црно-бела. У неком тренутку ћете морати да зађете у ту малу сиву зону, у којој ће остати ваше тајне.

Шта би у вези требало да прећутимо?

Уколико у вашем животу постоје одређене ствари које би могле знатно да повреде или трауматизују вашег партнера, паметније би било да их задржите за себе. Када неког волите, улажете истински напор да га сачувате, па чак и од истине ако је сувише болна и неподношљива. Да ли вас то онда чини лажовом, и да ли ћете се осећати лоше ако не кажете све? Суштина је да одмерите цену било које одлуке, пре него што је спроведете у дело, било да нешто остане тајна или да ипак кажете све партнеру. Следеће ствари је пожељно не говорити партнеру у целости:

Прочитајте још: Девет СКРИВЕНИХ ерогених тачака на мушком телу: Истраживање открило где су најосетљивији!

Нешто што он не може да промени

Која је сврха указивања на нешто што је очигледно, посебно ако ваш партнер то мрзи код себе, ако то хтео-не хтео не може да промени? Ако му кажете да бисте волели да је виши, он неће преко ноћи порасти. Такође ни његов понос се преко ноћи неће увећати колико год ви сугерисали да би волели да се то догоди. Овим изјавама само ћете повредити његова осећања и повећати несигурност коју врло вероватно осећа.

Ваша осећања према некој другој особи

Уколико вам се у вези догоди да се заљубите у неку другу особу, сасвим је логично размишљање о томе да ли то саопштити особи са којом сте у вези. Такође ако је ваша веза изграђена на искрености, осећаћете да сте дужни да будете искрени и у вези да овим. Али пре него што то урадите, запитајте себе - да ли бисте волели да он иступи са истом изјавом? Ако желите да сачувате своју везу, морате се за своја нова осећања побринути сами, сем ако ваш циљ није раскид везе.

Чињеницу да не волите неког члана његове породице

Било да је у питању његова мајка, сестра или било који други члан породице, информацију о томе да вам баш и нису драги би требало да задржите за себе. Ваш партнер не може да очекује од вас да ћете сигурно волети све чланове његове породице, али ако планира да ви будете део те исте породице једног дана, сигурно му неће пријати да зна да не волите неког од њих.

Прочитајте још: Пет уобичајених ПИТАЊА у ВЕЗИ које људи сматрају ПРЕВИШЕ НЕПРИЈАТНИМ за дискусију!

Приговарање око небитних ствари

Дуге везе нису само мед и млеко. Оне са собом носе и многе иритантне ствари. Ако нисте спремни да их поднесете и ако ћете партнеру сасути у лице како је немаран, неодговоран и како вас непоштује ако заборави да је његов ред да опере судове, осудићете своју везу на скорију пропаст. Иако не треба ћутати и трпети, ако само себе видите као савршену особу, а вашег партнера као неког ко увек греши, то ће дефинитивно окончати вашу везу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas