Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАБАВЉАЊЕ

Американке проговориле о СРБИМА и ЗАПАЛИЛЕ интернет: Породица гура нос у све, посесивни су, мајке ноћна мора, а сестре из пакла

Пију кафу по цео дан. Породица је кључ. Када те три ствари савладате добићете најбољег момка или девојку на свету!

Oglas

На бројним сајтовима могу се наћи разна упутства за стране туристе како да се понашају ако путују у Србију. Међу саветима "како се припремити за путовање у Београд" највише је кулинарских који се могу свести на "прасе, пљескавица, па опет прасе". Међутим, још су занимљивији савети везани за наше момке и девојке. Наиме, наше људе "бије глас" да су згодни, фатални, лепи и страствени.

Прочитајте још: Партнер је ХЛАДАН? По овим симптомима препознајте да ли има ДРУГУ

"Ја сам Американац и забављам се са Српкињом. Будите љубазни, стрпљиви и морате добро разумети њену породичну структуру, јер је потпуно другачија од америчке" - написао је момак "Висиони".

Град створен за љубав Фото: Архива Новости
Српкињама није важна дубина новчаника.

Овај момак је под шифром Висиони покушао да помогне осталима који су поставили на интернету "Забављање у Србији - да или не?". Објаснио је да је најважније стећи поверење девојке Српкиње и на почетку јој треба дати доста "простора да дише". Није познато како се његова романса завршила, али дао је савет и да треба сву пажњу поклонити породици која је "кључ успеха", а онда ће момак добити најфантастичнију девојку на свету. Упоређујући Српкиње са осталим девојкама напоменуо је да "не траже да их спасеш" као неке друге, нити им је "новчаник приоритет".

Прочитајте још: Уколико желите да очувате везу никако не радите следеће ствари

Мушкарац ништа не ради
Канађанка Одри је поставила питање: Какви су Срби као момци? Добила је одговор од особе која се потписала као "Попок": "Српска култура је патријархална и ако назовеш неку жену феминисткињом она ће сматрати да си је увредила. Најважније је да знаш да српски мушкарац, ништа, баш ништа не ради у кући!"

У Тексту "Седам разлога зашто се треба забављати са Србином" Нина Александер на сајту "The Culture Trip" каже да свако ко је имао контакт са Србима зна да су то најшармантији људи Источне Европе.

Мушкарци су шармантни, згодни, имају дубок поглед...

Она наше мушкарце описује: "Имају свилену косу, тамне продорне очи и веома су згодни". Затим наставља да хвали: "Пуни су живота, активни, много воле да излазе, па партнерки никада неће бити досадно. Изузетно су згодни! Погледајте статистику и видећете да су међу највишим нацијама на свету. Поштују партнерку, џентлмени су."

Романтика Фото: Пиксабеј
Научила сам много псовки и све о Слави.

Линдзи Џеј се потрудила да своју исповест забављања са српским момком преточи у видео и подели са свима. Она каже да ће свако ко се одлучи на такав корак научити две свари: много псовки и како се слави Слава до ситних детаља. Она каже да су је убрзо запратили на друштвеним мрежама сви пријатељи њеног дечка, али и његов брат, као и братови пријатељи. Линдзи је афро-америчког порекла и каже да су јој сви говорили да личи на Бјонсе и постављали иста питања: могу да ти пипнем косу, зашто си у Сбрији, хоћеш да научиш српски и "Црвена звезда" или "Партизан".

Породица гура нос у све, мајке су ноћна мора.

Прочитајте још: О чему причати на првом састанку? Постоје питања која су забрањена и никако их немојте постављати

Одговарајући на питање "Шта да очекујем ако се забављам са Србином?" Ана Цвејић је на сајту "Quora" нашироко елаборирала о томе да су наши мушкарци опседнути политиком, а на крају је закључила да је највећа опасност да веза пропадне фамилија. Она каже да: "Породица гура нос у све, изузетно су посесивни, мајке су ноћна мора, а сестре су из пакла."

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas