Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Да ли су мушкарци су ипак СЛАБИЈИ ПОЛ? Ево како да препознате да су у КРИЗИ СРЕДЊИХ ГОДИНА и шта жене морају урадити

Криза средњих година је много опаснији период од менопаузе код жена

1651327475_man-gf9ac0a144_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Психолози тврде да је улазак жена у менопаузу мање стресан и носи мање последица по кризу идентитета, него када је реч о кризи средњих година у које западају мушкарци.

Наиме, постоји огромна разлика између понашања жене која пролази кроз предменопаузу и мушкараца у кризи средњих година. Жене су боље припремљене, о томе читају и разговарају са пријатељицама. Мушкарци пак не знају шта их је снашло и због чега се лоше осећају.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

Уколико приметите да ваш супруг или емотивни партнер почне да сумња у себе, да се осећа старим, непривлачним, ван форме, предебелим и несрећним због недостигнутих циљева и плаши га помисао да ће умрети пре него је почео са уживањем у животу - почела је криза средњих година.

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Последица овог процеса је и окривљивање супруга и жена да су оне криве за многе ствари, па чак и њихов физички изглед. Мушкарци и изражавање осећаја ретко иду руку под руку. Они желе да шаљу поруку да су јаки и способни да контролишу ситуацију, чак и када су најслабији.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Шта  радити с таквим мушкарцем? Прво морате знати да криза средњих година није ваша кривица, а ни његова. Тако да му морате дати мало више простора и дати му времена да се помири са својим годинама, само то.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas