Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Невероватно

"Док смо мењали позу јако сам замахнула ногама, завалила се на леђа, а онда је нешто ПУКЛО!"

Жена катапултирана током секса

1600936029_Depositphotos_222860430_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Једна жена је пре неколиком година остала парализована након што је током сексуалног односа катапултирана из властитог кревета. Онда је тужила произвођача кревета и тражила одштету, пише ББЦ.

Клер Басби из Мејденхеда претрпела је озбиљну повреду кичме кад је пала с високог кинг-сизе кревета с дуплим мадрацем док је с партнером мењала позу.

Ова 46-годишњакиња је правду потражила на суду. Наиме, тужила је фирму Берксхире Бед Цомпанy јер су јој, наводно, продали кревет с грешком.

Прочитајте још: ШТА ТО ФАТАЛНА ЖЕНА ИМА ШТО „ОБИЧНА“ НЕМА? Ових 10 ОСОБИНА их одликује!

Фирма је негирала да је њихов кревет узрок повреде.

Судија Бари Котер рекао је да је главно питање у овом случају је ли кревет био оштећен и јесу ли повреде госпође Басби узроковане креветом.

На суду је такође појашњено да је госпођа повређена око 7 дана након што јој је допремљен кревет док је на њему уживала с партнером Џоном Маршалом.

Госпођа Клер на суду је описала како је замахнула ногама и завалила се на леђа, но, према њеним речима, кревет је тада попустио и она је пала равно на главу.

Прочитајте још: Три НЕОБИЧНА МЕСТА у које вас партнер ЉУБИ откривају много тога

- Осећала сам се као да сам катапултирана с кревета. Приликом пада зачула сам звук као да је нешто пукло.

Басби каже како сматра да два мадраца на кревету нису била међусобно добро повезана те су недостајали још неки делови.

Прочитајте још: Да ли мушкарац ПИЈЕ или је ВЕГЕТЕРИЈАНАЦ? У великој мери утиче на ПОТОМСТВО - ево и КАКО

Госпођин адвокат, Винстон Хантер, казао је да је тачно да су околности ове несреће помало необичне, но да је произвођач кревета свеједно одговоран.

Адвокати компаније рекли су да је кревет био прописно састављан те да делови који су недостајали нису могли узроковати овакву незгоду.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas