Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЛЕРТОВАЊЕ

Флерт на радном месту: ЗА или ПРОТИВ?

Седамдесетих година прошлог века, једна немачка фирма је својим запосленима давала на потписивање уговоре према којима се за време трајања радног односа нису смели уплитати у везе са својим колегама.

1611238375_Depositphotos_249682630_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Данас су се правила итекако променила и тешко да би некоме пала на памет таква идеја.

У данашње време везе се врло често "рађају" у пословном окружењу, с обзиром на то да пола дана проведемо на радном месту. 

Прочитајте још: Ове реченице СИНГЛ људи никако не желе да чују

Иако су мишљења око овог питања подељена, усудили бисмо се да кажемо да има све више оних који то одобравају, ако су обоје слободни. 

1. Можете ли уопште замислити да сте са том особом од 0-24? 

Да неће бити оног осећаја када једва чекате 16 или 17 сати да изађете из канцеларије и видите се с њим/њом, јер ћете до 16 или 17 сати ту исту особу гледати сваки дан, пет дана недељно?

Прочитајте још: Како да на исправан начин уђете у нову везу након раскида?

Фото: Депозит

2. Можете ли се професионално понашати за време радног времена? 

Опција преношења свађе из спаваће собе у канцеларију уопште није опција. Нажалост, ни лепе ствари као што су пољупци и загрљаји не спадају под пожељно и професионално понашање.

3. Љубомора? 

Можда вас нервира његова/њен колегиница/колега са посла, јер мислите да флертује с њим/њом, али то знате само ви и евентуално он. Али како бисте реаговали да колегиница/колега то ради пред вашим очима?

Прочитајте још: Када сте под стресом погледајте прву особу и урадите ОВУ ствар: Нестаће као руком однет!

4. Како би протумачили његову/њену критику на свој рад? 

Да ли би то схватили искључиво као пословну или можда личну критику? Размислите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas