Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фразе које мушкарци не воле да чују, а жене их изговарају

Од суштинске је важности да прихватите да мушкарци и жене једноставно не могу бити више различити

1649080546_f44eaf1410c783881f9b491ca4e5696abf3552a7.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Не ради се само о физичком изгледу, већ и о менталном склопу који нам често задаје муке да се уопште међусобно разумемо. Док су неке ствари женама сасвим нормалне и уобичајене, мушкарцима се од њих диже коса на глави. С друге стране није кратак ни списак оних ствари које женама иду на живце када је јачи пол у питању.

Па опет, упркос свему томе супротности се привлаче, зар не? Данас међутим, желимо да вам скренемо пажњу на фразе које можда веома често употребљавате, а које мушкарци не подносе када чују. Које су то фразе сазнајте у нашој галерији, а остављањем њих иза себе допринећете томе да имате лепшу и стабилнију везу.

"Она је заљубљена у тебе"

Ако мушкарци нешто не подносе онда је то дефинитивно женска љубомора. Иако је са вама у вези, то не значи да не може у свом животу да има и друге жене, односно женске пријатеље. Ваше стално истицање да је нека његова пријатељица заљубљена у њега, пре или касније ће га сигурно извести из такта. Мушкарци заиста мрзе љубоморне сцене, зато ако немате разлога за сумњу не износите своје тврдње.

Прочитајте још: Сузависност или међузависност у везама: Избегавајте једно, поздравите друго

"Ружна сам"

Зашто бисте, али заиста „частили себе“ оваквим речима? Још горе зашто бисте то радили пред својим дечком? Он је са вама у вези јер мисли да сте прелепи, па је дефинитивно последње што жели да чује то да себе омаловажавате погрдним речима. Осим тога, ризикујете ако наставите са оваквим изјавама, да учините да он посумња у своју љубав према вама.

"Добро сам, није ми ништа"

Мушкарци једноставно не воле да чују да сте „добро“, односно да вам „није ништа“. Они ове речи повезују са тим да сте љути због нечег. Осим тога, мушком роду не иде најбоље од руке погађање шта је то што су погрешили, па би вам били захвални да уместо „добро“ и „није ми ништа“ отворено кажете шта је проблем.

"Не желим да причам о томе"

Када сте узнемирени због нечег и ваш момак вас пита шта вам је, најгоре што можете да кажете је да не желите да причате о томе. Он не жели да га искључите, већ да вам помогне ако никако другачије онда макар тиме што ће вас саслушати. Одбијање дељења проблема је знак неповерења, а такав утисак сигурно не желите да оставите.

Прочитајте још: ОВО ЈЕ НАЈБОЉИ НАЧИН ДА НЕКОГА ОСТАВИТЕ: Савети стручњака који су свима некад затребали

"Добила сам поруку од бившег"

Било да вас је он питао ко вам шаље поруку или да сте сами изјавили да је од бившег, чињеница је да ово сазнање доводи мушкарца са којим сте у вези до лудила. Он ће се можда потрудити да не делује љубоморно, али ће сигурно бити. Момци једноставно не подносе када вам се јављају бивши, независно од тога у каквим сте с њима односима након завршетка везе.

БОНУС ВИДЕО

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas