· · Komentari: 0

Fraze koje muškarci ne vole da čuju, a žene ih izgovaraju

Od suštinske je važnosti da prihvatite da muškarci i žene jednostavno ne mogu biti više različiti

1649080546_f44eaf1410c783881f9b491ca4e5696abf3552a7.jpg
Foto: Pixabay

Ne radi se samo o fizičkom izgledu, već i o mentalnom sklopu koji nam često zadaje muke da se uopšte međusobno razumemo. Dok su neke stvari ženama sasvim normalne i uobičajene, muškarcima se od njih diže kosa na glavi. S druge strane nije kratak ni spisak onih stvari koje ženama idu na živce kada je jači pol u pitanju.

Pa opet, uprkos svemu tome suprotnosti se privlače, zar ne? Danas međutim, želimo da vam skrenemo pažnju na fraze koje možda veoma često upotrebljavate, a koje muškarci ne podnose kada čuju. Koje su to fraze saznajte u našoj galeriji, a ostavljanjem njih iza sebe doprinećete tome da imate lepšu i stabilniju vezu.

"Ona je zaljubljena u tebe"

Ako muškarci nešto ne podnose onda je to definitivno ženska ljubomora. Iako je sa vama u vezi, to ne znači da ne može u svom životu da ima i druge žene, odnosno ženske prijatelje. Vaše stalno isticanje da je neka njegova prijateljica zaljubljena u njega, pre ili kasnije će ga sigurno izvesti iz takta. Muškarci zaista mrze ljubomorne scene, zato ako nemate razloga za sumnju ne iznosite svoje tvrdnje.

Pročitajte još: Suzavisnost ili međuzavisnost u vezama: Izbegavajte jedno, pozdravite drugo

"Ružna sam"

Zašto biste, ali zaista „častili sebe“ ovakvim rečima? Još gore zašto biste to radili pred svojim dečkom? On je sa vama u vezi jer misli da ste prelepi, pa je definitivno poslednje što želi da čuje to da sebe omalovažavate pogrdnim rečima. Osim toga, rizikujete ako nastavite sa ovakvim izjavama, da učinite da on posumnja u svoju ljubav prema vama.

"Dobro sam, nije mi ništa"

Muškarci jednostavno ne vole da čuju da ste „dobro“, odnosno da vam „nije ništa“. Oni ove reči povezuju sa tim da ste ljuti zbog nečeg. Osim toga, muškom rodu ne ide najbolje od ruke pogađanje šta je to što su pogrešili, pa bi vam bili zahvalni da umesto „dobro“ i „nije mi ništa“ otvoreno kažete šta je problem.

"Ne želim da pričam o tome"

Kada ste uznemireni zbog nečeg i vaš momak vas pita šta vam je, najgore što možete da kažete je da ne želite da pričate o tome. On ne želi da ga isključite, već da vam pomogne ako nikako drugačije onda makar time što će vas saslušati. Odbijanje deljenja problema je znak nepoverenja, a takav utisak sigurno ne želite da ostavite.

Pročitajte još: OVO JE NAJBOLJI NAČIN DA NEKOGA OSTAVITE: Saveti stručnjaka koji su svima nekad zatrebali

"Dobila sam poruku od bivšeg"

Bilo da vas je on pitao ko vam šalje poruku ili da ste sami izjavili da je od bivšeg, činjenica je da ovo saznanje dovodi muškarca sa kojim ste u vezi do ludila. On će se možda potruditi da ne deluje ljubomorno, ali će sigurno biti. Momci jednostavno ne podnose kada vam se javljaju bivši, nezavisno od toga u kakvim ste s njima odnosima nakon završetka veze.

BONUS VIDEO

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.