Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Грешке које праве бројне жене у вези са забављањем у 30-им: Промена понашања може да донесе много

Нико од нас није поносан на своје грешке из прошлости када је свет забављања у питању

1671454453_shutterstock_1928512163.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Улећете у ту игру коју не познајете довољно самоуверени да ћете се снаћи дуж пута. Негде на половини открићете да голи и боси ходате по трњу и да сте своје срце шаком и капом делили свима, а да нико није знао да га сачува. За неким својим одлукама ћете заувек жалити, а неке од њих ће вам бити важне животне лекције.

Али, чудна ствар у вези са грешкама је та што имају обичај да се понављају ако се не препознају као такве. Иако сте можда зашли у своје 30-те, могуће је да и даље правите неке грешке које вас спречавају да нађете своју праву љубав.

Чекање савршеног тајминга

Да ли сте икад себе ухватили да чекате савршен тајминг за свој љубавни живот? Чекате да ствари дођу на своје место, да будете финансијски стабилни, потпуно ослобођени дугова и томе слично. Разочараћемо вас, али такво нешто као „савршено време“ не постоји. Само себи тиме отежавате ствари. Док будете чекали савршен тренутак, живот ће проћи крај вас. Далеко од тога да би требало да се задовољите првим момком који вам приђе, али немојте чекати ни да се све коцкице поклопе, јер је то немогуће.

Прочитајте још: Сумњате, али нисте сигурни? Ових десет знакова упућују да вас ПАРТНЕР ВАРА

Излажење са истим типом мушкарца

Сви ми имамо тип особа које нас привлаче. То је сасвим нормално и разумљиво. Међутим, проблем у вези са тим је тај што ако не изађете ван тог зачараног круга у ком се вртите, заправо ћете „рециклирати“ момка с којим сте већ једном раскинули. Ако у гомили момака стално бирате један исти тип, није тешко закључити како ће се то завршити. Потрудите се да мало погледате са стране и пружите прилику неком новом. Можда вас пријатно изненади.

Превише директан приступ

Иако вам на сваком кораку сигурно говоре да би требало да будете јака и самоуверена жена која зна шта жели и не плаши се то да каже, када су мушкарци у питању требало би да бирате мало мање директан приступ. Колико год они деловали неустрашиво, заправо се плаше превише директних жена. Све су шансе да ће ваш директан приступ повезати са агресивношћу што вам сигурно није била намера. Запамтите: суптилна директност и женственост су савршен микс.

Грчевито држање за савршенство

Заиста је време да у својим 30-им заувек пустите ту бесмислену идеју о савршенству. Нико није савршен, укључујући и вас. Па, како онда можете од свог будућег момка то да очекујете? Заиста, постављате пред неког с ким бисте могли да имате дивну будућност нереалне стандарде, занесени неком сулудом идејом да је потребно двоје савршених људи да би се створила савршена веза. Не, управо супротно. Потребно је своје несавршених који су спремни да дају све од себе да веза успела.

Прочитајте још: Вечера открила све: Конобарица једним питањем открила жени да је муж вара

Самосажаљевање

Шта год да вам се у животу дешава никад себе не би требало да сажаљевате, а нарочито да дозволите да такво размишљање уђе у ваше везе. Самосажаљење је једна од највећих грешака које жене у 30-им праве, која им може гарантовати пропаст сваке везе. Нема разлога да мислите да нисте довољно добри за неког и да због тога падате у депресију. Истицање својих мана пред потенцијалним партнерима је једно велико „не“, запамтите то.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas