Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најгори начин за раскид: Ако треба да раскинете везу, ову реченицу избегавајте

Остати у вези која више не функционише може да буде веома лоша за ваше тело - и физички и ментално

1660545892_couple-g8f07e5f2e_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Негативни односи могу да одведу до проблема који укључују депресију, анксиозност, па чак и повец́ане шансе за срчане проблеме.

Важно је пазити на црвене заставице у вези које могу да сигнализирају да сте можда кренули ка раскиду. Ипак много је боље раскинути, него остајати у односу који не функционише и губити време и разлоге за срећу.

Прочитајте још: Пет реченица које изговара заљубљен мушкарац: Сигнали који откривају да жели везу са вама

Али, да ли сте се питали који је најгори начин за раскид са партнером?

Пет речи које никада не желимо да чујемо: "Ниси ти, ја сам"

Прекид везе ц́е увек бити тежак разговор. Тешко је избец́и неизбежне емоције које долазе са "сломљеним срцем". Иако нико не воли да се нађе у односу који треба да буде прекинут, дефинитивно постоје реченице које све могу да учини горим.

Да ли заиста постоји прави начин да раскинете са неким?

Иако не постоји савршен начин да раскинете с неким, дефинитивно постоји начин да прекинете везу с поштовањем. Одуговлачење везе када не осец́ате више ништа може да буде болније за обе стране на дуге стазе. Према стручњацима разговор је најбољи током кога треба да говорите о својим осећањима.

Прочитајте још: Ове ствари узмите у обзир: Предности и мане заједничког живота пре брака

Будите искрени, али покушајте да не нападате директно партнера увредама. Такође будите јасни са својим намерама: фразе попут „Само нисам спреман/спремна тренутно“ и „Кад би ствари биле другачије“, дају им лажну наду да бисте могли поново да будете заједно у будуц́ности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas