Oglas
· · Komentari: 0

Najgori način za raskid: Ako treba da raskinete vezu, ovu rečenicu izbegavajte

Ostati u vezi koja više ne funkcioniše može da bude veoma loša za vaše telo - i fizički i mentalno

1660545892_couple-g8f07e5f2e_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Negativni odnosi mogu da odvedu do problema koji uključuju depresiju, anksioznost, pa čak i povećane šanse za srčane probleme.

Važno je paziti na crvene zastavice u vezi koje mogu da signaliziraju da ste možda krenuli ka raskidu. Ipak mnogo je bolje raskinuti, nego ostajati u odnosu koji ne funkcioniše i gubiti vreme i razloge za sreću.

Pročitajte još: Pet rečenica koje izgovara zaljubljen muškarac: Signali koji otkrivaju da želi vezu sa vama

Ali, da li ste se pitali koji je najgori način za raskid sa partnerom?

Pet reči koje nikada ne želimo da čujemo: "Nisi ti, ja sam"

Prekid veze će uvek biti težak razgovor. Teško je izbeći neizbežne emocije koje dolaze sa "slomljenim srcem". Iako niko ne voli da se nađe u odnosu koji treba da bude prekinut, definitivno postoje rečenice koje sve mogu da učini gorim.

Da li zaista postoji pravi način da raskinete sa nekim?

Iako ne postoji savršen način da raskinete s nekim, definitivno postoji način da prekinete vezu s poštovanjem. Odugovlačenje veze kada ne osećate više ništa može da bude bolnije za obe strane na duge staze. Prema stručnjacima razgovor je najbolji tokom koga treba da govorite o svojim osećanjima.

Pročitajte još: Ove stvari uzmite u obzir: Prednosti i mane zajedničkog života pre braka

Budite iskreni, ali pokušajte da ne napadate direktno partnera uvredama. Takođe budite jasni sa svojim namerama: fraze poput „Samo nisam spreman/spremna trenutno“ i „Kad bi stvari bile drugačije“, daju im lažnu nadu da biste mogli ponovo da budete zajedno u budućnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas