Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Особине које су женама важније од изгледа партнера: Које карактеристике лепши пол цени више?

Са разлогом се каже да није све у физичком изгледу

1687263657_musl.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Често се каже да није све у физичком изгледу, а то нарочито није најважније женама приликом избора партнера. Постоје многе друге карактеристике које лепши пол више цени од изгледа. Ево и које:

Жени ће се допасти тип који воли децу, али само ако и она жели да има породицу. Свака девојка машта о томе да се оствари као мајка, а идеалан човек за њу је управо неко сличан њој.

Смисао за хумор је карактеристика коју би свака жена пожелела код партнера. Ако сте досадни и незанимљиви, ту ништа не помаже. Жене воле да буду веселе, а ако поред себе имају духовитог мушкарца који у сваком тренутку може да им измами осхех, онда је то добитна комбинација.

Правог мушкарца, пре свега, краси самопоуздање. Даме воле типове сигурне у себе и у своју мушкост. Такви мушкарци знају да донесу важну, праву а наретко и тешку одлуку, сигурни су и борбени у ономе што раде, а женама то делује "моћно" и импресивно.

Жену ће привући и неко ко је позитиван и оптимистичан. Нико не воли људе са негативним погледом на свет. Оптимисти са осмехом гледају на препреке и проблеме, а женама је потребан управо такав партнер.

Важна је и способност "слушања". Али то не значи да мушкарац треба да ради оно што му вољена особа каже. Даме желе да имају савршену комуникацију са партнером, а онај који је спреман да чује савете, мишљење и проблеме своје лепше половине, сигурно испуњава њене критеријуме.

Можда физички изглед није пресудан, али сређен и уредан мушкарац је по укусу сваке жене. Оне воле да буду дотеране у свакој прилици, па и од јаче половине очекују да буду уредни и пристојно одевени.

Узајамно поштовање је један од најважнијих фактора за успешан партнерски однос. Не постоји жена која поред себе не жели мушкарца који ће је ценити и поштовати. Уколико девојци јасно покажете да сте мушкарац који ће је поштовати, имаћете велику шансу да је освојите.

Мушкарца моћним чини и успех. Ако нема амбицију да нешто постигне у животу, можда некој девојци може бити добар дечко неколико месеци, али сигурно неће желети да с њим проведе цео живот. Дакле, ако јасно покажете жени да радите на себи и да је пред вама светла будућност, сигурно ће се заинтересовати за вас.

Без романтике нема ни љубави. Али није поента само у романтичним тренуцима. Лепо је поклањати цвеће и бомбоњере или куповати друге поклоне, међутим, жена жели да види и осети да вам је стало до ње.

Оне воле и типове који су оличење здравих мушкараца. Неће бити одушевљене ако пушите и пијете. Није страшно попити пиће с времена на време, али ако то чините често нежнији пол ће вас једноставно заобићи. Здрав начин живота подразумева и здраву исхрану, редовну физичку активност...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas