Oglas
· · Komentari: 0

Osobine koje su ženama važnije od izgleda partnera: Koje karakteristike lepši pol ceni više?

Sa razlogom se kaže da nije sve u fizičkom izgledu

1687263657_musl.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Često se kaže da nije sve u fizičkom izgledu, a to naročito nije najvažnije ženama prilikom izbora partnera. Postoje mnoge druge karakteristike koje lepši pol više ceni od izgleda. Evo i koje:

Ženi će se dopasti tip koji voli decu, ali samo ako i ona želi da ima porodicu. Svaka devojka mašta o tome da se ostvari kao majka, a idealan čovek za nju je upravo neko sličan njoj.

Smisao za humor je karakteristika koju bi svaka žena poželela kod partnera. Ako ste dosadni i nezanimljivi, tu ništa ne pomaže. Žene vole da budu vesele, a ako pored sebe imaju duhovitog muškarca koji u svakom trenutku može da im izmami osheh, onda je to dobitna kombinacija.

Pravog muškarca, pre svega, krasi samopouzdanje. Dame vole tipove sigurne u sebe i u svoju muškost. Takvi muškarci znaju da donesu važnu, pravu a naretko i tešku odluku, sigurni su i borbeni u onome što rade, a ženama to deluje "moćno" i impresivno.

Ženu će privući i neko ko je pozitivan i optimističan. Niko ne voli ljude sa negativnim pogledom na svet. Optimisti sa osmehom gledaju na prepreke i probleme, a ženama je potreban upravo takav partner.

Važna je i sposobnost "slušanja". Ali to ne znači da muškarac treba da radi ono što mu voljena osoba kaže. Dame žele da imaju savršenu komunikaciju sa partnerom, a onaj koji je spreman da čuje savete, mišljenje i probleme svoje lepše polovine, sigurno ispunjava njene kriterijume.

Možda fizički izgled nije presudan, ali sređen i uredan muškarac je po ukusu svake žene. One vole da budu doterane u svakoj prilici, pa i od jače polovine očekuju da budu uredni i pristojno odeveni.

Uzajamno poštovanje je jedan od najvažnijih faktora za uspešan partnerski odnos. Ne postoji žena koja pored sebe ne želi muškarca koji će je ceniti i poštovati. Ukoliko devojci jasno pokažete da ste muškarac koji će je poštovati, imaćete veliku šansu da je osvojite.

Muškarca moćnim čini i uspeh. Ako nema ambiciju da nešto postigne u životu, možda nekoj devojci može biti dobar dečko nekoliko meseci, ali sigurno neće želeti da s njim provede ceo život. Dakle, ako jasno pokažete ženi da radite na sebi i da je pred vama svetla budućnost, sigurno će se zainteresovati za vas.

Bez romantike nema ni ljubavi. Ali nije poenta samo u romantičnim trenucima. Lepo je poklanjati cveće i bombonjere ili kupovati druge poklone, međutim, žena želi da vidi i oseti da vam je stalo do nje.

One vole i tipove koji su oličenje zdravih muškaraca. Neće biti oduševljene ako pušite i pijete. Nije strašno popiti piće s vremena na vreme, ali ako to činite često nežniji pol će vas jednostavno zaobići. Zdrav način života podrazumeva i zdravu ishranu, redovnu fizičku aktivnost...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas