· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Откривамо три мушке ТАЈНЕ мајстора ЈЕДНОНОЋНИХ авантура

Можда мислите све знате, прочитајте ове савете искусних мајстора заната и подсетите се важних чињеница.

1609413306_sex.jpg
Фото: Pixabay

Секс за једну ноћ је секс до којег долази из ужитка и велике пожуде, али он нема везе с љубављу и романтичним осећањима.

Када ускачете у постељу са непознатом особом јасно реците шта од ње желите, будите опуштени и препустите се. И ова врста секса има своје чари. 

Прочитајте још: Млади пар секс има само на Божић, а ово је разлог

Идите код ње кући!

Како секс на једну ноћ није акција коју сте унапред планирали, ваш мушки стан је сигурно налик на бојно поље по којем су разбацане чарапе и остала одећа. Осим тога, вероватно не знате колико дуго нисте заменили постељину. Тако да је боље да за крај изаберете њен стан који је, ако имате среће, сигурно у бољем стану од вашег. 

Прочитајте још: ДОКТОРИ УПОЗОРАВАЈУ: Оно што радите пре секса може вас јако скупо коштати

Будите спонтани и опуштени

Секс између две особе које се дуго познају и већ неко време практикују секс је добар и комуникација се може успоставити и без речи. Када су у питању потпуни незнанци тада је то мало другачије. Када ускачете у постељу са непознатом особом јасно реците шта од ње желите, будите опуштени и препустите се. И ова врста секса има своје чари. 

Прочитајте још: Ово је рецепт за успех: 12 правила којих се богати људи строго придржавају

Немојте бити глупи!

За једноноћну авантуру коју сте имали немојте се одмах похвалити свим пријатељима до детаља. Никада не знате када и у којој ситуацији опет можете наићи на ту девојку. Са друге стране то је врло ружно и непристојно. Уколико не желите више сусрета са њом тада то реците на примерен начин и реците истину. Запамтите секс на једну ноћ је ствар коју раде одрасли стога се тако и понашајте! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.