Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АНТИСТИМУЛАНСИ

Планирате СЕКС? ЧОКОЛАДА убија мушку моћ, а тек ОВА пића!

Добро пазите шта једете пре сусрета са драгом особом, јер не

1592826492_Depositphotos_131436642_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ораси, лешници и мед су одлични афродизијаци, али има и намирница са супротним дејством! Зато добро пазите шта једете ако после јела имате еротске планове. Мада се често верује супротно, свакако избегавајте ову храну.

Прочитајте још: Истраживање показало: Ко више вара, жене или мушкарци, зависи од висине зараде

У истраживању у којем је учествовало више од 20.000 особа, а чији су резултати објављени у The New England Journal of Medicine, дошло се до закључка да козумирање заслађених газираних пића  утиче на повећање телесне масе, чиме се повећава ризик од дијабетеса. Каријес, дијабетес, гојазност, дехидрација и губитак коштане масе су последица прекомерног пијења "слатког отрова". Сви ови здравствени проблеми резултирају и лошим либидом.

Газирана пића су увод у катастрофу Фото: Депозитфото

Пасуљ никако!
Pасуљ спада у најздравије поврће. Нажалост, ово омиљено јело се никако не препоручује пре секса, јер оптерећује стомак и већи део крви одводи у желудац и црева. Сексуална потенција слаби и поред енергетске снаге овог поврћа. 

Слана храна

Пресољена храна узрокује повишен крвни притисак, што доводи до тренутне инпотенције, показала су истраживања сексолога. Зато ако планирате романтично вече обратите пажњу колико солите вашу храну.

Соја нарочито смањује сексуалну моћ мушкарца!
Апсолутно избегавајте соју Фото: Пиксабеј

Соја и оргазам

Иако се последњих година соја све више употребљава у исхрани, људи би требало да знају да ова намирница може да доведе до еректилне дисфункције. Наиме, у зрнима соје налази се висок степен естрогена, који се када доспе у организам регује са тестостероном и умањује сексуалну потенцију.

Прочитајте још: СЕКС морате имати редовно! У супротном, ваше тело - ОДУМИРЕ: Сазнајте и КАКО!

Пржено смањује либидо

Замка чоколаде

Мада се чоколада дуго сматрала за успешан афродизијак због садржаја какаоа, који подстиче лучење ендорфина изазивајући осећај среће, ова слатка намирница смањује сексуалну жељу.

Поклањајте, али не једите Фото: Пиксабеј

Пржена храна

Медицинска истраживања су показала да транс-масти које се налазе у свакој прженој храни драстично смањују либидо подједнако и код мушкараца и код жена. Ово се поготово односи на помрфит из фритезе.

Чоколада изазива осећај среће, али убија жељу за сексом.

Кокице из микроталасне

Иако добар филм и кокице изгледају као одлична увертира у романтично вече, ефекат је потпуно супротан. Показало се да хемикалије које се користе у амбалажној кеси за кокице која се ставља у микроталасну рерну, веома смањују секусалну жељу, а поготово негативно утичу на производњу сперме код мушкараца.

Кокице смањују жељу!
Кокице смањују жељу и лоше су за сперму!

Прочитајте још: Питали сте се како изгледа ИДЕАЛНА ЉУБАВНИЦА? Откривамо вам све мушке тајне!

Мање шећера

Да унос шећера у претераним количинама доводи до губитка жеље за сексом вероватно нисте знали. Иако повећава количину тестостерона у крви, шећер доводи до снижавања еректилне моћи.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas