Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

После раскида ова понашања заборавите јер може да вам буде још теже

Период који следи након раскида је обично врло тежа

1651067935_sad-2182545_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У првим данима осетићете се повређено, љуто, разочарано и то је сасвим нормално. Разилажење с неким до кога вам је било веома стало није мала ствар и не би требало да се претварате да вам то лако пада. Међутим, постоје и ствари које заиста не би никад требало да урадите након раскида.

Шта после раскида?

Колико год били тужни, не смете дозволити својим осећањима да вас наведу да урадите нешто због чега ћете се после веома кајати. У нашој галерији вам откивамо шта је то што никако не бисте смели да радите након што раскинете са неким.

Прочитајте још: Да ли је партнер ОДРАЗ У ВАШЕМ ОГЛЕДАЛУ? Пет знакова да сте упознали СРОДНУ ДУШУ

Немојте превише да једете

Да, већина нас је макар једном покушала да пронађе спас од туге у кутији са сладоледом. Иако делује да имате савршено оправдање за овакво понашање, само ћете себи нанети непотребну штету. Преједање је заиста прва ствар на листу забрањених, ка којима се можете окренути након раскида. Утеха коју ће вам привидно пружити сва та непотребна храна, дугорочно ће само учинити да се мучите са вишком килограма.

Немојте да га молите да се врати

Драге наше, морате показати да имате мало макар самопоштовања након раскида. Можда сте и плакали када сте раскидали са њим, што је сасвим разумљиво, али након што је с тим завршено немојте себи дозволити да га молите да вам се врати. Не само да вам то неће донети жељене резултате, већ ћете се на крају осећати горе него пре. Чак и ако силно желите да се помирите са њим, не желите да га молите за такво нешто.

Немојте да мислите да је ваш живот завршен

Пролазак кроз раскид је заиста ужасно искуство, али оно никако не означава крај вашег живота. Можда вам је тешко да у то сада поверујете, али биће још прилика за љубав. Људи се разведу после две деценије у браку, па поново пронађу своју срећу са неким, тако да заиста нема смисла да дижете руке од свог живота. Иако вам сада све делује бесмислено, кад се ствари мало слегну открићете колико сте постали јачи и колико заправо у вама има вредних ствари које ће неко други знати да цени.

Не тражите некога да бисте преболели бившег

Иако заиста желите да преболите бившег у рекордном року, заиста није паметно да тражите неког само за ту сврху. Паметније је да сачекате неко време и залечите своје ране, па да тек онда прихватите позив за састанак са неким новим. Излажење са било ким у инат бившем и како бисте га брже заборавили никад није добра одлука. Као што не бисте хтели да вас неко користи у овакве сврхе, не желите ни да будете девојка која то ради момку који ништа није крив.

Прочитајте још: Девојка УШЛА У МЕНОПАУЗУ са 15 година, а онда је сазнала ПОГУБНУ вест (ФОТО)

Не понашајте се осветољубиво

Осветољубиво и злобно понашање у глобалу не приличи једној дами. Да, ваша осећања су повређена, али је заиста важно да се издигнете изнад тога да делујете погрешно. Ваш бивши је можда заиста био груб према вама, али чак и да се понашате исто као он то вам неће помоћи да с њим сравнате рачуне. Покажите му да не желите да се спуштате на тај ниво и тим ћете му поступком заправо поручити колико је ниско пао. Једноставно га игноришите.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas