Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубавна веза

Постоје знаци који кажу да смо у НЕЗДРАВОЈ ВЕЗИ

У идеалном случају здрава љубавна веза би требало да буде испуњена љубављу, поверењем и добром комуникацијом.

1624198576_holding-hands-1149411_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Па ипак истраживања показују да је све више нездравих односа у љубавним везама, оних који укључују различите врсте психочког па и физичког злостављања. С тога ако сумњате да сте на путу да ваша веза постане таква, обратите пажњу на редове који следе јер вам доносимо знаке који вам могу сигнализирати да ваш однос није здрав.

Прочитајте још: Шта мушкарци прво примете код жене? Не, нису груди, а ни усне!

Непоштовање у вези

Шта значи непоштовање у вези? Ако ваш партнер ваше мишљење не сматра важним, одбацује га и одбија да уважи било какав коментар са ваше стране, то је јасан доказ непоштовања. То такође укључује исмевање ваших одлука и ставова, као и преузимање речи у сваком започетом разговору.

Контрола у вези

Један од значајних знакова да веза не функционише како треба је тај да партнер покушава да преузме контролу над вашим животом. Све што радите, мислите, желите мора да буде одобрено с његове стране. Ово се односи и на вашу везу, и на вас саме и на ваше односе са другим људима.

Казне у вези

Да ли стрепите од његовог понашања у случају да се не понашате онако како би он желео? У супротном да ли знате да ћете бити обасути свом пажњом и љубављу, ако будете – мала добра покорна девојчица? Ако је макар у једном случају одговор ДА, то је знак рађања нездравог односа.

Прочитајте још: Мушки климакс почиње пре 40. године, а највише желе једну ствар

Љубомора партнера

Да ли се ваш вољени наљути сваки пут када са неким разговарате телефоном или када вам стигне смс порука? Да ли испод ока гледа све ваше мушке пријатеље и колеге са посла? Ако је то случај имате посла са врло љубоморном особом која врло лако ваше присуство у вези може начинити заточеништвом а не романтичном бајком.

Промене расположења

Колико пута у току дана се расположење вашег партнера промени? Да ли сте као на иглама јер не знате како ће да одреагује на извесну ситуацију? Промене расположења су врло распрострањен феномен у нездравим односима. Оне потичу од осећања незадовољства и несигурности и манифестују се кроз немогућност контроле осећања.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas